Arama sonuçları: *

• Users: desibell
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Laptop Açılmıyor: Çıt Sesi Sonrası Sorun

Hocam tam olarak PCIe güç hattı sorunu ne demek acaba birazcık açıklama şansınız var mı? kendim bios pilini çıkardım, bataryayı da çıkardım ve tekrar taktım ama hiç tepki alamadım. başka da bir şey yapmadım. Pc kapandığında çıt diye bir ses duydum. hafif bir sesti.. şuan laptop öylece duruyor...
  2. D

Laptop Açılmıyor: Çıt Sesi Sonrası Sorun

Laptop şarjda idi, oyun açılırken hafif bir çıt sesi geldi ve kapandı. Güç düğmesine 10-30 saniye bastım, fişini takıp çıkardım ama hiçbir şekilde tepki vermiyor, ışık vs yanmıyor. Sanırım anakart denen şey yanmış olabilir. Sizce neden kaynaklıdır? Laptop acer nitro 5. Acaba bana maliyeti ne...
  3. D

Telefon Şarjda Çalışıyor, Şarjdan Çekince Kapanıyor

hocam 5 dakika dayandı sonra tekrar kapandı :((( sanırım diğer arkadaşın dediği gibi batarya yeterli gücü veremediği için kapanıyor
  4. D

hocam arka kılıfı açması sıkıntı ya 1760727143 yapışkanı nasıl çıakrtabilirim 1760727429 hocam arka kapak yapışkanlı oldugu için o yağışkanı nasıl açabilirim? youtubede adamlar ısıtıp açıyor sanırım mikro dalgaya falan koyuyorlar. ben nasıl açabiilirim ?
  5. D

hocam sürekli cihazın kendini yeniden başlatmaya çalışması bataryanın yeterli gücü verememesinden mi kaynaklı? 1760719540 dün akşam sabaha kadar kapalı durdu, simi de çıkardım ama hala aynı. şarjdan çıkardıgım anda ya hemen ya da 2 3 dk içinde kapanıyor. sadece şarj olurken kapanmıyor...
  6. D

şişme yapması cihaza zarar verir mi
  7. D

hocam soguttum derken buzdolabına falan mı koydunuz?
  8. D

Redmi note 8 pro telefonum bataryası dolu olmasına rağmen sürekli açılmadan kapanıp tekrar açılıyor, redmi yazısı geliyor, kapanıyor, tekrar redmi yazısı gelip tekrar kapanıyor. sadece şarja takarsam açılıyor, şarjdan çektiğim anda veya birkaç dakika içinde tekrar kapanıyor. Telefonum yurtdısı...
  9. D

Nvidia'nın vermiş olduğu 3 aylık game pass kodu ne zamana kadar kullanılmalı?

Forumda konusu açıldı ya, vpn ile aldım
  10. D

Nvidia'nın vermiş olduğu 3 aylık game pass kodu ne zamana kadar kullanılmalı?

Arkadaşlar Nvidia'nın vermiş olduğu 3 aylık xbox game pass kodunu ne zamana kadar kullanmam gerekiyor? Elimde kod var ama henüz kullanmadım. Bunun bir son kullanma tarihi var mı acaba?
  11. D

Google Play'den 130 TL indirim

Her uygulamada geçerli mi?
  12. D

Eski Kampanya geliyor olabilir. Sitede Xbox Game Pass 5,90 TL Yazıyor.

Sadece 1 aylık mı alabilmiştiniz?
  13. D

Amazon 200/80 TL indirim

Bende sadece 80 indirim yapıyor, +40 indirim yapmıyor
  14. D

🔥İndirim Cipslerde 3 al 2 öde

Sadece sanal markete özel sanırım 😔
  15. D

Oyunda Fps Drop ve Düşüşü Yaşıyorum

Sorunu cozebildiniz mi
  16. D

Steam Envantenterim Satılmış?

Mailinizin şifresini de değiştirin
  17. D

🔥İndirim Galaxy Store %90 indirim kuponu

Hocam ocağın sonuna kadar devam ediyor mu
  18. D

🔥İndirim Galaxy Store %90 indirim kuponu

hocam bu kodla pubg mobile uc hariç ne alınabilir işe yarar başka?
  19. D

🔥İndirim 🔥n11 Yeni Üyelikte Alt Limitsiz 75 TL Kupon🔥

150 tl altlimit gelmis 😔
  20. D

❌İndirim Bitti! QCY HT05 Melobuds 500TL

Hocam 100 tllik kuponum 1 saate süresi dolacak n11 üzerinde. Suan sizin kulaklık 700 olmuş maalesef. Qcy t13 anc alasim var. 550 tl ye n11 satiyor. 100 tl indirim ve nays ile 380 lira civarına geliyor. Sizce onu alayım mı? Bu özellikler t13 modelinde de var mıdır? 1699607278 Hocam t13 anc...
Geri