Arama sonuçları: *

• Users: MonteCapz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MonteCapz

GALATASARAY FENERBAHÇE 3-0

kulübü kapatın da gidelim.
  2. MonteCapz

💚🤍BURSASPOR TFF 1.LİGTE 💚🤍

Amin 🙏🏿🙏🏿
  3. MonteCapz

Evet, eşşekbahçeliyim.
  4. MonteCapz

0 KESEN TIRAŞ MAKİNESİ ÖNERİ

Oneblade al geç. Kullanıyorum ve memnunum.
  5. MonteCapz

Amed 1. ligde kalsın siz kendi aranızda oynayın. Bursa’ya karşı tek sempatim amedden dolayı. Süper lige çıkmasını pek istemiyorum açıkçası. Ama yinede iyi takım.
  6. MonteCapz

CREED AVENTUS EN İYİ MUADİLİ HANGİSİ?

Hocam armaf ı nereden almıştınız ve edt / edp olarak iki versiyonu satılıyormuş, siz hangisini aldınız? Performansı nasıl?
  7. MonteCapz

Yaz için parfüm önerisi?

Hocam bu 5k civarına satılıyor. Başka bir önerin varsa iyi olur. Çok ağır baharatlı veya çok şekerli kokular olmadığı sürece öneriye açığım.
  8. MonteCapz

Yaz için parfüm önerisi?

Hocam 3k için kalıcılığı yüksek bir ürün önerir misin. Genel olarak 4 mevsimde sırıtmayan bir parfüm olursa iyi olur. Savuage veya stronger with you gibi ağır, baharatlı kokular istemiyorum. Daha önce club de nuit önermişti birisi ama nereden almam gerekiyo bunları emin değilim babilfragence...
  9. MonteCapz

Günümüz duygusal ilişkilerdeki olmazlığın ana sebebi sizce nedir?

türünün tek örneği olduğun için kıskandım 😔😔😩
  10. MonteCapz

Bilmiyorsanız şu berberliği yapmayın

İşin tuhaf kısmı aynı berbere aynı fotoğrafı gösteriyorum her seferinde farklı şeyler ortaya çıkıyor. Zaten bizim isteğimize göre kesende yok. Adama hem fotoğraf gösteriyorum hem tarif ediyorum yine canı nasıl isterse öyle kesiyor. Hadi kendi kafana göre yapıyosunda her seferinde bi öncekinden...
  11. MonteCapz

Netlerim Çok Düşük En Hızlı Sürede Yükseltmek İstiyorum

bu deneme kulüplerine nerden giriyoruz ücreti nasıl oluyor?
  12. MonteCapz

Arkadaşım kendine kız arkadaş arıyor napmalıyım

Boya, değişen, sök tak fark eder mi? Kaç model olucak o da önemli.
  13. MonteCapz

0.25 Astigmat | Şiddetli ışık hassasiyeti ve migren

Bende 0,25 e 0,50 astigmat var. Hangisi hangi gözümde onu bile hatırlamıyorum sen düşün. Geceleri ışıklar baya rahatsız ediyor. Rahatsız etmesinden kastım aşağıya doğru çizgi gibi süzülüyor ve bu sebeple karşımdan gelen insanlar uzaktaysa normalde tanıdığım mesafeden tanıyamıyorum çünkü üzerine...
  14. MonteCapz

Tyt Soru bankası önerisi

0 olan birisi için bilgi sarmal belki biraz zorlar daha temel ilerlese daha iyi bence
  15. MonteCapz

Kendine müzisyen madde testi pozitif çıktı

Herkes mi kullanır anlamadım. Artık şaşıramıyorum.
  16. MonteCapz

Yks Kaynak Secimi Yardım

baris celenk boru gibi kaynak derken baya zor mu yoksa sifrdan onunla baslanir mi
  17. MonteCapz

Yks Kaynak Secimi Yardım

3d zaten eyup b değil mi hocam
  18. MonteCapz

Cs2 125 dolara bıçak önerisi?

Kişisel zevk ancak ben olsam o paraya falchion knife alırdım. Bütçene göre stained falan gider heralde bilmiyorum. Bende bir kaç ay önce 100 dolara ursus almıştım.
  19. MonteCapz

Fiat Egea Cross Görüş Açısı Nasıl?

Hocam hevesini kırmak istemem ancak genel olarak duyduğum kadarıyla 1.4 fire seni hayattan soğutur. Çok hız derdim yok falan demişsin eyvallah ancak yokuşta falan çok tıkanıyor diye birden fazla kez duydum. Eğer şansın varsa başka motor seçeneklerine bak.
Geri