Arama sonuçları: *

1. vinsanity1525

Masaüstü pc yer konum tavsiyesi lütfen

suanki aklım olsa hic ugrasmadan gaming laptop alıp gecerdim zaten hocam o zamanki aklımla ışıklı falan kasa alıyım dedimde aldım :D 1775158865 zaten sağında hocam başka yer yokki
  2. vinsanity1525

sistem bu [H3 id='IIntel+Core+i5+12400F+-+ASUS+PRIME+B660M-K+D4+-+ASUS+DUAL+GeForce+RTX+3060+Ti+OC+-+Adata+XPG+3200+MHz+2x8+GB+-+Kingston+1TB+M.2+SSD+-+ASUS+TUF+GAMING+GT301+-+ASUS+TUF+GAMING+750B+750WI']Intel Core i5 12400F - ASUS PRIME B660M-K D4 - ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC - Adata XPG...
  3. vinsanity1525

keske benim kedimde öyle olsa ama hedef bölge kablolar 1775157765 kasa yan camı takılı halde onu hep açıkmı bırakayım temizlettikten sonra daha rahat hava girsin diye ama daha çok tozlanırda sanırım bu sefer 1775157807 hocam almayı düsünürümde sorun kedi yani yeni masada cözüm olmuyo maalesef
  4. vinsanity1525

cevabın icin saol hocam benim kedi 5 yaşında ve kücüklükten beri kablo gördümmü dayanamıyo ısırıyo acı ojede sürdük acı seylerde sürdük yok aklından cıkmıyo kedinin zaten kablo koruyucu var o beyaz borular resimlerde gördügün ama kasayı sol tarafa alırsam kablolarda sorun olmazda kablo başlarını...
  5. vinsanity1525

hocam sence aynı yere koysam kasayı kac ayda ısınmaya baslar oyunlarda falan?
  6. vinsanity1525

bende öyle düsünüyorumda iste hic hava almıyo orda arkası duvar yanında gardrop yani ne yapcam bilmiyorum yada 6 ayda bir falan temizletcem kablo koruyucu kullanıyomda kasa girişindeki kablo uclarına saldıracak biliyorum dişleyip bozsa bide onlara kablo arayacam :S 1775155830 yada böyle kafes...
  7. vinsanity1525

temizletcem hocam bu hafta ama öncesinde yer işini halletmem gerekiyo kedi problem yaratıyo
  8. vinsanity1525

merhaba benim pc 3 yıldır burda duruyo tabi içi artık topaklanmış tozlar dolu birde duvara yakın ve yanında dolap var arkadanda hava çıkamıyo maalesef:confused:(LOL oynarken bile 1 maçta fanlar çok çalışmaya başlıyo ve sıcaklık 90 derecelere yaklasiyo ama normal kullanımda googlede sekmelerde...
  9. vinsanity1525

Kurgu ve animasyon için toplama bilgisayar önerisi

bütcenin yetebildigi en iyi intel islemciyi almanı tavsiye ederim
  10. vinsanity1525

PC toplama ile ilgili bilgim sıfır yardımcı olur musunuz?

kendimden yola çıkarsam kasayı alana kadar hep laptop kullandım ama kasa aldıgımda şükür ki hic sorun cıkarmadı ama sorun cıkarsa ne yapardım bilmiyorum forumlarda sürekli sorun yasayanları görüyorum kablo bakmayı bilmen lazım işlemci anakart ekran kartı vs.. çıkarıp takmayı falan bilmek lazım...
  11. vinsanity1525

I5 12400F - RTX 3060 sistem Uprade

5070 al üstüne 16x2 ram yap bence
  12. vinsanity1525

7k bütçede telefeon

telefonda problem olursa amazon hic sorun cıkarmadan hemen hallediyo ben olsam amazondan alırım kesinlikle
  13. vinsanity1525

7k bütçede telefeon

katılıyorum ama biraz daha verip satıcısı amazon almak kesinlikle tercih sebebi bence https://www.amazon.com.tr/dp/B0FNR86H2Q?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  14. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

bilgi icin cok saol dostum 1774637520 havaya ucusuyo ama hocam hersey
  15. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

hava püskürtme degilde elektrik süpürgesiylede tozları cekenler varmıs öyle temizlesek olurmu benim evde açık balkon yok cünkü
  16. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

nerden gelcen hocam uçak paranı indirimli günler oluyo hallederiz :D
  17. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

istanbuldayım da yapabilcek yakın eş dost falan yok maalesef 1774615128 pc burda duruyo konumu bu sıkıntı oldugunu biliyorumda aldıgımda buraya koymustum evde kedi var kablolarla ugrasmasin diye
  18. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

bu forumda bu isi yapan biri eve gelip temizlese daha makul fiyata onada okeyim hocam hem güvenilir olur benim icin
  19. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

bencede cok hocam max 1 saatlik islem sonucta
  20. vinsanity1525

PC kasa temizligi önemli

engelli bireyim o sebeple dışarı götürmek benim icin zor bugün eve gelip temizleyecek birinden fiyat aldım 3000 tl dedi :S
Geri