Arama sonuçları: *

• Users: ulubeu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09SJZN5Q4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  2. U

5.1k Apple Watch Se 2. Nesil

Yatırım amaçlı düşünüyorsan direkt sıfırını alıp kutusunu açmayıp zamlardan sonra satabilirsin, ama hem kullanayım hem zamdan sonra para ihtiyacı olunca satarım diyorsan mantıklı.
  3. U

Çözüldü✓ İ5 3550 RX 470 ile uyum sağlar mı

https://tr.aliexpress.com/item/1005004838114400.html 1672050334 Hala satıyorsa birde şunu yokla; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-3770-islemci-1155-pin-1053906384/detay
  4. U

iPhonelara yeni yıl zamı gelir mi?

2023 içerisinde en az 2 zam gelme ihtimali var böyle devam ederse. Ekstra olarak dolar yerinde saysa bile asgari ücret artışı ile apple tr deki çalışanlarının maaşına zam gelecek, oda normal olarak tr içerisinde sattığı ürünlere zam yapmak zorunda kalır. Ek olarak 14 serisinin tanıtımdan...
  5. U

iPhone 14 pro 128gb'de 4k video yok mu?

Şuan direkt almak istiyorsan tek alternatif onlar, çünkü mediamarkt vatan gibi yerlerde stoklar çoktan bitti malesef. Biraz geç kalmışsın diyebilirim.
  6. U

Bal gibide oluyor, geçen yıl kasım ayında 13 pro aldım telefonculardan kuzenimde apple sitesinden aldı ve 5 hafta süre çektiler, 5 hafta içerisinde zam geldi ve siparişi iptal edildi.
  7. U

Telefonculardan bakın, appledan alırsanız zam gelirse siparişi iptal edebilir.
  8. U

iPhone 11’den 14 pro max’e

35K vereceksen direkt 5k daha koyup tr garantili 128 14 pro al geç kafan ağrımaz.
  9. U

IOS İphone 15 pro Beklenir mi? 14 pro mu alınmalı?

14 pro alıp geç, geçen sene 10 kasımda 17 k ya 13 pro aldım bu sene 10 kasımda o telefonu takaslarken 33k fiyat biçildi, 15 serisi içinde aynı senaryo olacak, şuan ki ekonomide tl de kalınmaz, hem son model iphone telefonun olmuş oluyor hem de yatırım yapmış oluyorsun ...
  10. U

iPhone 14 Pro Gümüş renk alınır mı?

Bende senin gibi renk kararı verememiştim, 13 pro da siera blue kullandığım için 14 pro daki mor çok kötü geldi gözüme, uzay siyahında da telefon belli olmuyor arka kamerası vs o yüzden gümüş aldım, şuan iyi ki gümüş almışım diyorum çok hoş duruyor ve klasik bir renk olduğu için her türlü gideri...
  11. U

Dynamic island benim baya hoşuma gitti ve kamera farkını %20 - 25 civarı falanda olsa hisettim geri kalan teknik detaylara girmiyorum 2 uyduya bağlı gps vs olayları falan.
  12. U

ProRes kullanmazsın büyük ihtimal o yüzden pekte önemli değil. Bende 13 pro 256 dan 14 pro 128 geçiş yaptım, senin gibi aldıktan sonra farkettim o özelliğin olmadığını, çoğunluk için pekte gerekli olan bir şey değil.
  13. U

850w power önerisi yapabilirmisiniz

FSP Hydro G Pro 850W alındı.
  14. U

Sahibinden Param güvende Ekran kartı satılır mı?

Param güvende ile değilde normal olarak bi kart satmıştım bende 280 tl ye 2 yıl önce, adama dedim kartın dış görüntüsü bu şekilde, takınca çalışıyor diye kanıtda mevcutdu yolladım ve adam alacağını söyledi neyse havale yolu ile yolladı parayı bende kartı yolladım. Daha sonrasında adam karta...
  15. U

BitFenix hakkında zaten çok fazla kaynak yok ama tier A psu olarak geçiyor listelerde ve multi rail bi psu.
  16. U

Aslında konuyu açmadan önce BitFenix ve FSP arasında gidip geliyordum bakalım başka fikri olan konuya cevap yazacak mı ona göre yarın karar verip satın alacam.
  17. U

Çok kararsız kaldım sizce hangisi ?
  18. U

Selamlar, kasım indirimlerinde AMD rx 6900xt ekran kartı aldığım için psu yükseltmesi yapmak zorundayım. İşlemcim amd R5 3600 ama bir kaç ay sonra 5800x3d ye geçicem o yüzden 850w sağlam bir psu almak istiyorum, araştırıp 3 adet bulduğum psu mevcut...
Geri