Arama sonuçları: *

• Users: tartaros96
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

PS5 Cd'li Oyun Bulmak

kontrol ettim ama kendisi sadece ps4 satıyor ps5 oyunlarını spor oyunlarından satıyor sadece
  2. T

PS5 Cd'li Oyun Bulmak

Merhaba arkadaşlar iyi geceler size bir şey sormak istiyorum. Playstation 5 Cdli sürümü bir ay önce satın aldım ve oyunları kutulu bir şekilde biriktirmek istiyorum fakat güvenilir bildiğim bir kaç marka dışında oyun satan bir yer yok ve bu güvenilir mağazarlarda ise oyunlar çok sayılı. Bu...
  3. T

Ps5 için 4k televizyon önerisi

merhaba arkadaşlar ps5 kullanmak için 4k 43 inç veya üzeri olabilir 15-20k arası televizyon önerebilir misiniz.birde internetten almakta bir sorun olur mu yoksa fiziksel bir dükkana gitmem daha mı mantıklı.
  4. T

Ps5 Kutu Altındaki Karekod Eksik

anladım çok teşekkür ederim size gece gece rahatlattınız beni birazda olsa yarında mağazayı arayıp tam bir bilgi almış olurum güzel geceler diliyorum tekrardan teşekkür ederim.
  5. T

cihaz ve garanti belgem yani faturamda aynı ama koldaki farklı internette kol aynı olmayabilir gayet doğal diyorlar diğer ikisi uyumlu
  6. T

zaten teknosanın kendi mağazasından satın aldım öyle bir sorun olacağını sanmıyorum sizin gibi ama konrol edeceğim kodları.bu kodu fiziksel olarak almaları sizce normal bir durum mu peki
  7. T

bilmediğim için soruyorum karekodu neden alıyorlar kutu biraz yırtık ama onda çalışanlardan dolayı dedi laf etmedim ama eve gelince karekoddan kafam karıştı.eğer eksik olması karekodun sorun değilse hiç sorun değil eksik yok gibi.kağıtlar konsol kol 3 tane kablosu hepsi tamam gözüküyor.sizce bir...
  8. T

evet teknosaya gidip kendim aldım bizim çocuklar keserken kutuyada zarar vermiş dedi anlam veremedim normalde bu kodun fiziksel olarak bende kalması garanti için gerekmiyor mu.o an çok umursamadım saat geç olduğu için fakat eve gelince dikkat ettim.
  9. T

kutu yırtık ama karekodu almaları sorun değil mi bunları biz alıyoruz dedi satarken ama nedeni anlayamadım böyle bir şey var mı
  10. T

merhaba bugün teknosadan ps5 aldım altındaki karekodu eksik olduğunu söylediğimde mağazada aldıklarını söylediler dışındaki kutusu ise yırtık ve astrobot kutusu fakat içinde normal sürüm ekstra astrobot eklentisi çıkmadı.dış kutu farklı içindeki aynı dediler bu normal mi ve karekodun olmaması...
  11. T

Güvenilir satıcı önerisi

merhaba öncelikle piyasada internet üzerinden çok fazla nintendo switch oled modelini satan satıcı var.fakat hangisine tıklasam bir olumsuz yorum görüyorum altında.internet üzerinden satın alabileceğim güvenilir bir satıcı biliyorsanız çok sevinirim.
  12. T

Instagramdan Mesaj Bildirimleri Ana Ekranıma Gelmiyor

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce telefonumda bütün bildirimleri ana ekrana düşmemesi için kapatmıştım.fakat sonradan tekrardan açtığım zaman diğer tüm bildirimler düzelmişken instagramda gelen mesajlar bir türlü ana ekranıma düşmemeye başladı.ama hikayemi beğenen insanlar takip istekleri...
  13. T

Yılbaşı Gelmeden Güncellemem Gereken Parça Önerisi

ANAKART:Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) REV1.5 DDR4 Soket AM4 mATX Anakart İŞLEMCİ:AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutucusuz SIVI SOĞUTMA:Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 SickleFlow RGB Led Fanlı İşlemci Sıvı Soğutma...
  14. T

Yardım 2 hafta yasal süreci geçen laptobumu iade edebilir miyim(3 hafta oldu)

anladım burda ve sahibinden.com üzerinden ilana koyucam başka bir site yok zaten sanırım değil mi
  15. T

peki sizce bu kadar fiyat verdiğim yeni bir ürünü ikinci el kategorisinde satmak beni çok fazla zarara uğratmaz mı
  16. T

ekranda siyah ekran geldiği zaman alttan sarı ışık hüzmesi geliyor ve işlemci ekran kartı sıcaklığı ise fazla yükseliyor bence çünkü işlemci 91-92 dereceyi bile gördü ve bunu valheim oyununda yaptı.sizce bunları yazarak servise göndermeli miyim iade talebi için
  17. T

merhaba 5 kasım günü hepsiburada üzerinden msi pulse 15 b13vgk laptobunu satın aldım.laptobu satın alma sebebi farklı bir şehirde yaşamamdı fakat bu hafta salı günü istanbula geri dönüş yaptım temelli olarak.bu süreçte 14 gün geçtiği için yasal süreç dışında kalmış gözüktü ve ürünü iade...
  18. T

Öneri Dark Souls 2 yükseltmeli miyim

Arkadaşlar dün Steam dolara geçeceği için dark souls 2 oyununu satın aldım fakat 119 TL olan 2014 versiyonunu.Sizce yeni halini ekstra para verip satın almam gerekiyor mu.Tüm souls sevenlere selam olsun🫡
  19. T

Yardım Elden ring ekran kartı kullanım yüzdesi

Laptop var MSI pulse 15 B13VGK ekran kartı 4070
  20. T

Yardım Elden ring ekran kartı kullanım yüzdesi

Kullanım 40-50 normal o zaman zorlanmadıgı için oluyor değil mi
Geri