Arama sonuçları: *

• Users: hawit
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

3d yazıcı işi için yardım

Merhabalar bir 3d markası açmıştım bundan sanırım 5 6 ay önce falan ama markaya başlayamadan Bambu lab a1 combo makinemi satmak zorunda kaldım çünkü biraz kötü dönemlerden geçiyordum ve acil satmam gerekliydi. Daha sonrada tekrar başlamak nasip olmadı. Markamın adını reklam olmaması için asla...
  2. H

laptop önerisi ve HP 255 G10 8A548EA alınır mı?

merhabalar genelde photoshop yapacağım ve 1080p 60fps ekran kayıdı almam lazım. oyun oynamıyacağım sizce bu laptopu almalı mıyım ve ya 15k fiyat bandında şunu al bundan daha iyi dediğiniz lap top var mı? kafamdaki laptop...
  3. H

10.000 - 15.000tl laptop önerisi

merhaba gözüme 3 adet laptop kestirdim sizce hangisi ve ya ayrı olarak şunu öneririm diyebileceğiniz laptop var mıdır. Photoshopta kasmadan rahat rahat çalışsın birde ekran kayıdı alırken kasma donma olmasın yeter. 1.seçeneğim...
  4. H

bisiklet önerisi ve karşılaştırma

merhaba bu spora yeni başlayacağım. Kullanım amacım ise günde 2 - 3 saat spor için biraz yüksek sürat ve sert bir sürüş yapmak istiyorum genelde asfalt yollarda ve sahil yollarında kullanacağım bisikleti. Siz olsanız aşşağıdaki bisikletlerden hangisini seçerdiniz ve ya farklı hangi bisikleti...
  5. H

Spor için bisiklet önerisi.

tüm önerileriniz için sağ olun şu anda 3 bisiklet arasında gidip geliyorum ve bu işlerde biraz yeniyim o yüzden sizlerden ricam aşşağıda belirttiğim 3 bisikletten birini seçmeniz ve neden olduğunu söylemeniz. bisiklet işine gerçekten merak sardım elimden geldiğince bilgi toplamam gerek :D...
  6. H

öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. bianchi ve salcano gr001 arasında bir tercih yapacak olsaydınız bu hangisi olurdu? bisikleti dağda taşta bayırda kullanmıyacağım sadece spor ve biraz sürat istiyorum
  7. H

peki bütçeyi birazdaha düşürebilir miyiz 20.000 - 25.000 tl arasına önerebileceğin bir şey var mı hocam
  8. H

hayır 2.el bisikletlere girmek istemiyorum sıfır kullanılmamış olursa daha güvenilir olur. Bütçem isteklerime göre biraz az kalıyor farkındayım :( 1706463353 https://www.decathlon.com.tr/p/van-rysel-rc-120-16-vites-yol-yaris-bisikleti/_/R-p-302301?mc=8619132&c=GR%C4%B0 bu bisiklet hakkında ne...
  9. H

merhaba sabahları bisiklet sürüp spor yapmak istiyorum. Kullanacağım yerler daha çok asfalt yollar ve sahil bisiklet yolları olacak biraz yüksek hızlarda sürüş yapmak istiyorum önerebileceğiniz 27.000tl ve altı fiyat bandında bisikletler var mı. boyum 180 kilom 80 1706462193 decathlonda trbian...
  10. H

3 monitör rtx3070 yorar mı

merhabalar palit rtx 3070 kullanıyorum işlemcim r5 5600 ve 3 ekran kullanmak istiyorum sizce bu bilgisayarı çok yorar mı oyunlarda fpsim düşer mi düşerse ne kadar düşer?
  11. H

sizce sistemim nasıl

hazır sistem olarak aldım kendim toplamak yada uğraşmak vs istemedim açıkçası
  12. H

sizce sistemim nasıl

26,406tl olarak dün satın aldım
  13. H

sizce sistemim nasıl

merhabalar yeni bir sistem aldım ve bunu yorumlamanızı istiyorum sizce nasıl? Bütçem olunca neyi değiştirebilirim onlar hakkında öneri verebilirseniz güzel olur. -AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ 35MB AM4 65W -Asus PRIME B550M-K DDR4 S+V+GL AM4 -Palit RTX3070 GAMINGPRO 8GB 256Bit GDDR6(LHR) -XPG 32GB...
  14. H

uygulama ve resim ön izlemesi gözükmüyor

merhabalar görev çubuğundaki birkaç uygulama ve resimlerimin ön izlemesi gözükmüyor fotoğraflara bakıp yardımcı olabilecek var mı acaba?
  15. H

Yardım asus b550m-k modelinde m.2 soğutma var mıdır?

asus b550m-k modelinde m.2 soğutma var mı acaba?
  16. H

Türknet Eski Hızı Veriyor

reisler bendede birebir aynı sorun var türktelekomdan geçtim 15mbps indirme hızı alıyordum türknete geçtim ama hızı falan aynı bugün saat 3 gibi gelip türknet çalışanları modemi aktif edip gittiler yeni hat vs çekme olmadı eski türktelekom kablosundan devam edildi ama altyapı sorgulamada bana...
Geri