Arama sonuçları: *

• Users: RPchepfoxCS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Sharkoon 1200w Cybenetics Platinum Rebel P20 Tam Modüler 6125tl

sharkoon un ürünleri sabahtandır amazonda indirimde, stok boşaltıyor gibiler ihtiyacı olan ürünlere baksın.
  2. RPchepfoxCS

Öneri RX 9070 ve XT Modeli Fiyat Karşılaştırma..

33 bandında xt beklerdim. 9070 i 23k almıştım uv+oc oyunlarda 5-7fps artış aldım gayet memnunum. garantisi bittiği gibi 9070xt biosu atıp üstüne tekrar uv+oc yapıcam. test sonuçları hiç fena değil bazı stock xtleri geçtiği oluyor.
  3. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Çıkmaza girdi, ödeme kontrol ekibi elle düzeltiyor ertesi gün sistem yine iPad ekliyor yok şuraya mail at yok şunu kanıtla cart curt dedikleri gibi iptalledim parasıda daha gelmedi bekliyorum tekrar alıcam.
  4. RPchepfoxCS

Dün aradıktan 1 saat sonra sipariş iptal edilip sadece AirTag olarak yeni sipariş oluşturmuşlardı oda onay bekliyordu şimdi yine baktım sadece AirTag olarak oluşturdukları sipariş yok yine ipad+airtag olarak onay bekliyor yazıyor sonuç nereye varacak çok merak ediyorum
  5. RPchepfoxCS

merak ettim aradım onlardada siparişte ipad gözüküyor. gece indiriminde almışsınız siparişler kontrol ediliyor 48 saat içinde sonuçlanır şuanlık bir problem gözükmüyor dedi
  6. RPchepfoxCS

Duruyor aynı, bedava ipad dedik ödediğimiz airtag güme gidecek gibi hayırlısı
  7. RPchepfoxCS

Akşamdan beri sürekli bakıyorum hiç değişmedi. Gelmese dahi İptalde tutarı 24k olarak iade ederlerse koparım 😂
  8. RPchepfoxCS

Benimde hala onay bekliyorda, buga giren ipad hala siparişte gözüküyor işin sonu iptal duruyor
  9. RPchepfoxCS

sadece airtag almıştım sonradan ipad ekledim sepete onuda siparişe birleştirmiş. karttan çekilen tutar 1279tl arada ipad kaynarsa benden iyisi yok :ROFLMAO:
  10. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Sapphıre Pulse 9070 2 Fanlı 26.999₺

anlık stok var ihtiyacı olan kaçırmasın
  11. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Sapphıre Pulse 9070 2 Fanlı 26.999₺

geçen 23 ten verdiydi o zamandır kullanıyorum soğutma performansından aşırı memnunum
  12. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.249 TL.

Üründeki 200tl lik kupon troy kartlar için birleşmiyor.
  13. RPchepfoxCS

Türk telekom uygulaması bana özel üzerinden alınıyor, şuanlık düşüremedim bekliyorum
  14. RPchepfoxCS

idefixte türk telekomdan alınan kuponla 3100tl geliyor. 3 ün altına çekebilirsem alıcam
  15. RPchepfoxCS

🔥İndirim Koçtaş Basic 2li Kamp Sandalyesi Renk Yesil 629 TL (315 TL Adet)

1 saat önce 600e aldım tık hızı kuponu vardı gelebilir yine beklenebilir.
  16. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  17. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Sek Tereyağ 500gr 20tl Bolgesel Stok

bölgesel stoktan çok bölgesel kampanya, stok var ama fiyatı 503tl :peeposad:
  18. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Apple Mgdu4tu/A/Macbook Pro/Apple M5 Max İşlemci 25.999 TL

mağaza teslimmi adresmi derken gitti neyse iptalmark şaşırtmaz alanlara verirlerse kupon verirler max
  19. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Kingston 32gb Beast Rgb Expo 6000mhz Cl36 13.899 ₺

aldığım 64lük kargolanmış
  20. RPchepfoxCS

9070xt Boşta %60 Civarında Kullanılıyor

bildiğim kısa yolu yok oradan aç kapa yapıyorum, oyun algılaması var oyunlarda gözükür sadece.
Geri