33 bandında xt beklerdim. 9070 i 23k almıştım uv+oc oyunlarda 5-7fps artış aldım gayet memnunum. garantisi bittiği gibi 9070xt biosu atıp üstüne tekrar uv+oc yapıcam. test sonuçları hiç fena değil bazı stock xtleri geçtiği oluyor.
Çıkmaza girdi, ödeme kontrol ekibi elle düzeltiyor ertesi gün sistem yine iPad ekliyor yok şuraya mail at yok şunu kanıtla cart curt dedikleri gibi iptalledim parasıda daha gelmedi bekliyorum tekrar alıcam.
Dün aradıktan 1 saat sonra sipariş iptal edilip sadece AirTag olarak yeni sipariş oluşturmuşlardı oda onay bekliyordu şimdi yine baktım sadece AirTag olarak oluşturdukları sipariş yok yine ipad+airtag olarak onay bekliyor yazıyor sonuç nereye varacak çok merak ediyorum
merak ettim aradım onlardada siparişte ipad gözüküyor. gece indiriminde almışsınız siparişler kontrol ediliyor 48 saat içinde sonuçlanır şuanlık bir problem gözükmüyor dedi
sadece airtag almıştım sonradan ipad ekledim sepete onuda siparişe birleştirmiş. karttan çekilen tutar 1279tl arada ipad kaynarsa benden iyisi yok :ROFLMAO: