Arama sonuçları: *

• Users: deadline123
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Laptobumdakı hhd nin yerine ssd takmak istiyorum ama pek bi bilgim yok pls!

1.soru hhd yuvasına ssd takmak istiyorum ama şimdi bilgisayardaki C diski kalır değilmi? 2.soru ssd yi taktıktan sonra hdd yi takmassam bir sorun yaşarmıyım eski bilgisayarımı gündelik işler için rahat bir şekilde kullanmak istiyorum laptob : samsung NP350V5C
  2. D

intel 4000 hd graphics i7 3630 8 ram fifa 15 veya 14 ü kaldırırmı

pes 13 oynuyorum eger fifa 14 veya 15 i açmasssa hangi fifaları oynyabılırım? 1697897702 yazmanayı unutmuşum hangi peslerı oynayabılırım?bu sistemler
  3. D

age of empires 2 definitive edition eski bilgisayarım acar mı

işlemci 2.40 ghz 1688749333 kaç fbs alırım sence
  4. D

age of empires 2 definitive edition eski bilgisayarım acar mı

pc 2012 win 8 di sonradan win 10 yaptık ram 8 i7 3.nesil ekran kartı intel hd graphics 4000 30fps olcanı zannetmıyom ama yine bi sormak istedim şu an age of empires 2 conquerrors ooynuyorum vobblyden korsan oyunuyorum age of empires 2 df oynasam hiç fena olmazdı
  5. D

chrome da arama motorum gogle olmasına ragmen searcmenow gg arayuzu kullanıyo

crhomu sılıp yukleyınce duzeldi
  6. D

chrome da arama motorum gogle olmasına ragmen searcmenow gg arayuzu kullanıyo

chrome da arama motorum gogle olmasına ragmen searcmenow gg arayuzu kullanıyo lutfen bılenler yardımcı olabilirmi ben eski google arayuzunu ıstiyorum son hali bu nasıl kurtulurum bundan
  7. D

yanlışlıkla ıso dosyadı yapcagım belgeyı wordpad yaptım

yanlışlıkla ıso dosyadı yapcagım belgeyı wordpad yaptım deamon toolsdan gırıp dosyayı aradıgımda da gozukmuyo cunku wordpad belgesı oldu bu yuzden ne yapcafımı bılmıyorum ındırdıgım oyun age of mytholog başka yerlerden de ındırıdım ama cok hata başka bır yerdende ındırdıgımde crack yapamıyorum...
  8. D

Kalıcı Ücretsiz Prime Gaming Dishonored 2 Bedava

bu arada kasttetigim prime gaming deki kod veriyo gog game giriyosun indirim veriyo ya da ben hata yapıyorum yardımcı olabilecek var mı 1672341763 abi sen yardımcı olabilirmisin
  9. D

Kalıcı Ücretsiz Prime Gaming Dishonored 2 Bedava

ben oyunu alıyorum kod veriyo onu giriyorum indirim veriyo sadece oyun gelmiyo yardımcı olabilecek var mı
Geri