Arama sonuçları: *

• Users: oguzarslaann
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Bilgisayarım Wifi'yi Görmüyor

Bilgisayarıma format attım ve windows 11 yükledim ancak hiçbir şekilde wifiyi görmüyor uçak modu vs kilitli durumda Asus Rog Zephyrus g14 model bilgisayarım formattan önce böyle bir durum yoktu. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. O

Çözüldü✓ Ekran kartımı hangi slota takmam gerekli

Pci-e 4.0 ekran kartım var anakartımda ise pcı-e x16 ve pcı-e x4 slotu var hangisine takmam gerekiyor ?
  3. O

Bilgisayara yeni ekran kartı taktım, taktıktan sonra anlık donmalar başladı

soket derken nerden bakabilirim ona ? 1672521690 Format attıktan sonra buna gerek var mı ?
  4. O

Bu iki ürün durumu kurtarırmı ?
  5. O

ne gibi mesela 1672493510 Intel Core i5-10400F 2.9 GHz 6 Çekirdek 12MB Cache LGA1200 Soket 14nm İşlemci Amd Ryzen 5 4600G 3.7 Ghz 6 Çekirdek 8mb Cache Am4 Socket 7nm 100-100000147BOX Işlemci bunlardan biri iş görür mü ?
  6. O

3000 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

sapphire rx6400 e bakabilirsin
  7. O

Sapphire amd rx6400, i5-3470 ile darboğaz yapıyor ( işlemci önerir misiniz)

Sistemim; İşlemci:- Intel i5-3470 Anakart:- H61 Ekran Kartı:- Amd Sapphıre Radeon Rx 6400 4gb gddr6 Ram:- 16 GB DDR3 Power Supply:- Everest 350w Darboğaz yaşıyorum sanırım anlık donmalar ve siyah ekran gelip gitmesi gibi problemler yaşıyorum ekran kartını yeni taktım sıfır ürün. İşlemciden...
  8. O

Peki hangi modele yükseltmem doğru olur işlemciyi f/p açısından
  9. O

peki sistem bu şekilde kalsa ve kullanılmaya devam etse zarar görür mü? yoksa eski ekran kartını geri mi takmalıyım
  10. O

1672485844 1920x1080 1672485909 hem işlemci hem anakartı mı yükseltmek gerekiyor?
  11. O

Merhaba, bilgisayarıma yeni ekran kartı taktım (amd sapphire radeon rx 6400) fakat taktıktan sonra oyunlarda anlık donmalar başladı ara sıra ekran siyaha dönüyor ve geri geliyor sebebini araştırdım ama sağlıklı bir çözüme ulaşamadım sorunu çözmemde yardımcı olabilirseniz sevinirim. [Eski Ekran...
Geri