Arama sonuçları: *

• Users: Onatin09
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Onatin09

❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

Aynen hocam öyle sorun yok şimdi 3.sorun güven mevzusu.
  2. Onatin09

ben geçen birine arkadaşlık atdım oyunu atamadım herkese atılıyordu bitek yeni arkadaşlık atdığım adama hediye gitmiyordu 1684191960 evet öyle bir şey yokmuş ben 40tl hediye cüzdan ile denemişdim onda 3 günlük kısıtlama var ama oyunlarda felan yokmuş.
  3. Onatin09

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

Agalar yardım edin para şuan Main hesabımda oyunu alamiyom.
  4. Onatin09

2.sorun size söyleyeyim hocam hediye atmak için minimum 3gün arkadaş olmamız gerekli.steamin kuralları bu
  5. Onatin09

Agalar sorunum büyük Para Main hesabımda cüzdan bakiyesi olarak ne yapa bilirim hiç arkadaşımda yok bana bi taktik verin lütfen.
  6. Onatin09

DonanımArşivi Forumu nasıl bir yerdir?

Yemin etmişdim fakat bir şans vereyim dedim sadece 1 mesaja 3 uyarı verdiler. Sinir krizi geçiricem.
  7. Onatin09

Html Video ekleme Yardım lazım

"Controls" Attribute`nu yazarsan video haline gelir,
  8. Onatin09

Spotify Kodlu Bileklik'e benzer uygulamalı bileklik var mı?

Herkese merhaba, Konu başlığında yazdığım gibi bugün birinde aynı Spotify kodlu bileklike benziyordu fakat o kodu taratdığında flash bellek gibi içine fotoğraf veya video ata biliyordu. Var mı öyle bildiğiniz kodu taratarak içine fotoğraf veya video ata bileceğimiz Uygulama?
  9. Onatin09

Hocam Siteyi Araştırdım site iyi birşeye benziyor discord sunucusu ve instagram sayfası var. 1 hafta bakıcam bakalım bende anime izlemeyi düşünüyordum. 1672568198 Hocam Kendim Front-End Developer`im yapmak kolayda dublaj yapanı bulmak zor.
  10. Onatin09

Steamda 200 tl var Nası çekebilirim karta

Aldığın gibide sanırsam satamıyorsun.Bekletme süresi olması gerek.
  11. Onatin09

Steamda 200 tl var Nası çekebilirim karta

Çekmeniz mümkün değil.Birine oyun atarak tabii oda senin kartına para atmak şartıyla nakite çevire bilirsin.
  12. Onatin09

Valorant Mağazaya RGX ve Ejder vandal geldi

Rgx güzel bence.
  13. Onatin09

Azerbaycan altyazılı hiç anime görmedim valla ne yalan söyleyeyim
  14. Onatin09

Elimden Geldiği kadarıyla Yazdığıma önem vermeye çalışırım hocam.Benim birine sövmekle yanlış bilgilendirme ile aram olmaz.Anladığım bir konu varsa bildiklerimi söylerim.Bilmediğimide söylemem.
  15. Onatin09

Düşün bu forumda rozet sistemi var.Örnek:Mahalle bilgisayarcısı ve b. bu rozetleri almak için hiç uyarı almaman gerek.Ne yapalım hiç bir şey yazmayayım ki bu foruma uyarı almayayım hatta dün bile itiraz edeni gördüm. 1672564053 Hoş buldum Teşekkürler.
  16. Onatin09

Konu burda kötülemek değil. Ben kendim Azerbaycanlıyım. Türkce kuralları bilmemem normal şey bence.Bu forumu burası nasıl bir yer ve eski geldiğim forum sitesi bu özelliklere sahipti. Yani diyom burda o kurallar var mı,Ne dereceli kurallar var onu sormak için açdım bu konuyu.
  17. Onatin09

Valla Bıktım ya bunlara bakın Allah aşkına.
  18. Onatin09

Herkese Selamlar. Bu Forumda yeniyim ve İlk konum olacak. Şahsen Ben Yeşil Logolu Forumdan Geliyorum orada Konu ve Mesaj yazamaz oldum. Her şeyi çok abartıyorlar. Valla ne yalan söyleyeyim Uyarılarım çözümlerimden çok olmuşdu o forum sitesinde. En Son aldığım Uyarıya bakın Allah aşkına...
Geri