Arama sonuçları: *

• Users: anonymus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Stardew Vallet Smapi ve modları sildikten sonra açılmıyor

Merhaba, stardew valleyi uzun süre önce SMAPI kullanarak modlu oynamıştım ama bugün tekrar oyuna girmek istediğimde modları kullanmak istemiyordum oyunu normal haline getirmek için kütüphaneden stardew valley klasöründeki her şeyi silip dosya bütünlüğünü doğrulayarak oyunu normal haline...
  2. A

Bios güncellemek için kullanabileceğim belli bir usb portu mu var ?

Merhaba, belli bir süre önce yeni bilgisayarımı aldığımda kurulum aşamasında her şeyden önce biosumu güncellemek istemiştim ve doğru biosu doğru bi şekilde bi flash belleğe indirdiğimede emindim. Biosta güncellemeyi seçtiğimde flash belleğim gözüküyordu fakat image dosyası bulunamadı/okunamadı...
  3. A

Casper excalibur monitörler ucuz

Merhaba bi kaç gündür instagramda gezerken casperın monitör reklamını görüyordum bugünde bi fiyata bakayım dedim şaşırdım. 23.8 inch 200hz freesync VA panel 2999tl 27 inch versiyonuda 3999 tl. Bu monitörler neden bu kadar ucuz casperın monitörleri kalitesiz miki ...
  4. A

sanırım evime fiber gelmiş bilen biri bakabilir mi ?

Merhaba, Bugün eve geldiğimde binada bunları buldum bu kablolar eve fiber çekildiğinimi gösteriyolar eğer yanlışsam bunlar ne kablosu ?
  5. A

Yeni bir internet sağlayıcısına geçmek için tavsiyeye ihtiyacım var

Benimde aklımda var ama nerden bilebilirimki arızanın neyde olduğunu sürekli arıyorum müşteri hizmetlerini ilgilenen yok gelip test etseler belkide modem değiştirip kurtulucaz
  6. A

türktelekomdada hipernet desteklediğini söylüyo
  7. A

Merhaba öncelikle ben 1 seneden fazladır türksat kablonet müşterisiyim son 2-3 aydır neredeyse her gün internetimiz günde 1-2 saatliğine ya kesiliyo ya yavaşlıyo ya hiçbir sorun gözükmezken kullanılamıyo ama illaki her gün bir sorun oluyor. Sürekli müşteri hizmetleriyle görüşüyoruz arız kaydı...
  8. A

Eski pcdeki hdd yi kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum

Merhaba, eski bilgisayardaki hdd yi yeni aldığım sisteme takmak istiyorum ancak içinde virüs vb. Olmasından şüpheleniyorum acaba yeni sitemi riske atmadan hddleri temizlemenin ve kullanmanın bir yolu var mıdır (içindeki her şey silinse yada virüs temizliği yapsam farketmez sadece güvenle...
Geri