Arama sonuçları: *

1. K

Magsafe kablosuz şarj

Hocam ben omix kulanıyorum kablosuz şarj özelliği var ancak ben magsafe gibi mıknatıslı bir sekilde şarj yerine yapistira bilmenin yolu varmi
  2. K

rtx 3050ti amd ryzen 7 4800h aşırı düşük fps

abi apu yu devreden çıkardım rtx valo düşükde 4 fps alıyo bu hiç normal değil rtx güncel
  3. K

Ryzen 7 4800H RTX 3050TI

abi pc nin aynısı bende var soğutması çok güzel aşırı ısınmıyo armory crate falan oradan yönetiyon freedos olduğu için win 10 hatalı yüklemşim valorantta düşük fps alıyo ama bunu en az 300 fps var yüksek ayarlarda aynısı arkadaşım dada var val düşük ayarlkarda 300 512 arası takılıyor rgb çok...
  4. K

rtx 3050ti amd ryzen 7 4800h aşırı düşük fps

valorant düşük ayarlarda 53 fps
  5. K

ge force kartı nasıl devreye sokarım

ekrankartımı devrden çıkardım nasıl sokarım 1673291994 pc laptop
  6. K

rtx 3050 ti fps problemi

amd ryzen 7 480h
  7. K

rtx 3050 ti fps problemi

abi çok saol
  8. K

rtx 3050 ti fps problemi

önceden yoktu 240 fps alıyordu yine az ama buna kıyasla fazlaydı
  9. K

rtx 3050 ti fps problemi

evet abi
  10. K

rtx 3050 ti fps problemi

hayır kapalı
  11. K

rtx 3050 ti fps problemi

abi pc valoranta 60 fps sabit olmayan alıyo bu bunun perfonmansı olamaz
  12. K

Güçlü bilgisayarlarda düşük fps problemi

aciiiil yardım pc rtx 3050 ti var amd ryzen 7 4800 h var ama fps çok düşük bi yardım edin abi 1672851351 bu arada rtx i kulanıyom entegre grafik kapalı
  13. K

Ekran kartım bozuk mu?

Kardeşim pc ısındığı için soğutmak amçlı ghz sini ve kulanımını düşüre bilir Bunun dışında kartı çok kulandıysan veya mining yaptıysan kart az ısın mada bile ghz yi düşüre bilir kasma donma problemi yine aynı şeyden dolayı ola bilir Sen bi pc ni yazarmısın
  14. K

pc güçlü ama aşırı ve sabit olmayan fps alıyo

@HasanG01 bilgisayarlarda win degise bile fps benzer olmalı
  15. K

Kardeşim öncelikle saol bence ikimizinde bi asusu araması lazım lgs olduğu için ben arayamıyorum seninde tavsiyen için çok teşekürler eğer sen araya bilirsen ve sonuç alırsan lütfen yaz ve sanırsam bu problem cok olmuyo bunula ilgili forum bulamadım yani bizm problem cok farklı ola bilir belkide...
  16. K

abi experience kurdum pc win 10 pc yi alalı 6 ay oldu
  17. K

yok ekran kartı denetim masasından yüzde belirtiyo rtx de aktif 1672685234 ve ayrıca ilk geldiğinde 175 fps alıyodu
  18. K

pc mde rtx 3050 ti var amd ryzen 7 4800h with readon grafix (yazıma bakmayın) var ama volorant düşük ayarlarda 45-70 fps arası alıyor bütün engeler kapalı pirizde turbo modda cpu ultimate modda bi yardım edin 1 aydır sürünüyom (PC NORMALDE EN AZ 250 FPS ALMASI LAZIM) PCM asus rog strig ayarlar...
Geri