Arama sonuçları: *

• Users: eftall
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Amd ryzen master optimizasyon yaparken pc ekranı gitti

Pcyi tamamen kapattım bios pilini söküp taktım ama değişen bir şey olmadı açınca ekran gelmiyor ne yapmalıyım ? 1716731869 Power tuşuna uzun süre basınca pc kapanmıyor bu arada 1716732096 Ramler de çıkarılıp takıldı sonuç aynı 1716732096 Ramler de çıkarılıp takıldı sonuç aynı
  2. E

Darboğaz yaşıyor muyum ?

ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)
  3. E

Darboğaz yaşıyor muyum ?

arkadaşlar merhabalar Mount and Blade Bannerlord da grafikleri maksimuma alınca ekran kartı kullanımı %100 burada sıkıntım yok ama... grafikleri minimuma alınca bu arada oyunun fps sınırı 360 işlemci performansım %100 de çalışmıyor bu normal midir? Eğer ki değil ise işlemcimi tam performans...
  4. E

Boş bilgisayar kasası önerisine ihtiyacım var

Fiyatı cazip geldi diyelim 30bin tl ye vericek kasa hariç fiyatına göre mantıksız mı ?
  5. E

Boş bilgisayar kasası önerisine ihtiyacım var

arkadaşlar almayı düşündüğüm sistem bu şekildedir . Ekrankartı sıvı soğutma vs rahat rahat montajını yapabileceğim en uygun fiyatlı kasa önerisinde bulunabilir misiniz . Rgb falan olmasına gerek yok .
  6. E

Bilgisayarımın donanımını güncellemek istiyorum

hocam teoride çalıştırıyorsa pratikte de verim alırım anakart değişecek olursa zaten geriye bişey kalmıyor yeni extra ram bide kasa yeni sistem toplamış oluyorum . kesinlikle değiştir demenizin sebebi nedir elinizde veri varmı yada youtube dan falan bakayım bari daha önce denenmiş mi 1672844709...
  7. E

ne tavsiye edersin?
  8. E

Teşekkürler o halde rtx 3090 alırsam ve r9 5950x ve sıvı soğutma ile birlikte mevcut psum yeterli olacak mıdır ?
  9. E

Öncelikle teşekkür ederim . Render için amd ekran kartı mı nvidia mı sizce ? RTX 3090 nın muadili amd de hangi ekran kartıdır tercih hangisi olmalıdır ?
  10. E

Arkadaşlar merhabalar . Öncelikle 3B mimari proje çizimi için SketchUp , Lumion ve Hobi amaçlı Adobe Premierre Pro ve Adobe after Effects gibi programları kullanıyorum. Oyun oynamak gibi bir derdim ilgim yok . Yıllar önce donanım arşivinin tavsiyesi ile şu sistemi almıştım ; MSI B350 PC MATE...
Geri