Arama sonuçları: *

• Users: dragonx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Icue sıvı soğutucumu görmüyor.

Günaydın öncelikle. Benim Corsair H100i RGB Elite Sıvı CPU Soğutucum var. Fakat corsairin ıcue uygulmaasında gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?
  2. D

Psu önerisi alabilir miyim?

Bunun fiyatı biraz fazla hocam. Fiyatlara pek bakmadım ama 1765725815 Corsaır Cv Series CV750 750W 80+ Bronze Siyah 120MM Fanlı Psu - 750 W elimde bu var ama iş görmez mi acaba?
  3. D

[H3...
  4. D

[H3 id='Grainward+phoenix+RTX+3080+Ti+Ryzen+9+5900X+sistem+iin+ka+W+PSU+gerekir']Grainward phoenix RTX 3080 Ti Ryzen 9 5900X sistem için kaç W PSU gerekir? [/H3]
  5. D

Furmark testi normal mi?

Peki çok teşekkür ederim. Son bir şey sorabilir miyim? Bu kartı 3080 ile upgrade etsem mantıklı bir tercih olur mu? [H3 id='PALIT+GAMING+PRO+RTX+3080+Ti+12GB+384Bit+EKRAN+KARTI']PALIT GAMING PRO RTX 3080 Ti 12GB 384Bit EKRAN KARTI[/H3]
  6. D

Furmark testi normal mi?

Furmarkta böyle çıkınca bir sormak istedim. Birkaç saat önce yaptığımda 70-75 vs oluyordu. En son yaptığımda 79 çıktı işte.
  7. D

Furmark testi normal mi?

Bir şeyler izlerken 40-55 arası değişiyor. Ama bf olsun oyunlarda vs maksimum 75'i gördüm.
  8. D

Furmark testi normal mi?

3 yıllık kart ve daha önce hiç macun vs sürülmedi. Birkaç kişi çok yüksek vs dedi de ona istinaden bir sormak, paylaşmak istedim.
  9. D

Furmark testi normal mi?

Merhabalar, gigabyte 3060 ti windforce modeli, bu furmark testleri normal mi?
  10. D

Ryzen 5700xe sıvı soğutucu gerekli mi ?

Teşekkür ederim hocam. Biliyorum anakart düşük ama şu an bütçem bu kadarına yetiyor. Ben de ilk işlemciden başladım yükseltmeye. O yüzden tekrardan çok teşekkür ederim.
  11. D

Yavaştan yükseltmek istiyorum ama o yüzden işlemciden başlamak istedim. 5600x alacağıma bunu almak daha mantıklı geldi ilerisi için. O yüzden ilk etapta sıkıntı çıkarır mı diye bir sormak istedim.
  12. D

Merhaba, ryzen 7 570x ile 1660 super darboğaz yapar mı acaba ? Bir de fan soğutucu yeter mi ? Sistemim şu şekilde; Anakart: a320m s2h cf İşlemci: ryzen 7 5700x Ekran kartı: Msı 1660 venus Power: 500w
  13. D

Piksel sıkışması mı ölü piksel mi ?

Muadilleri 9-10k arası. Bir taraftanda iade etme taraftarı değilim bu nedenle. Bu jscreen falan işe yarar mı ? Düzeltme yöntemi var mı bildiğiniz ?
  14. D

En son çare iade edeceğim. Teşekkür ederim
  15. D

1673351538 İnternette böyle bir şey hiç görmedim. Zaten ölü piksel sabit kalmaz mı ? 14 gün sürem var. Biraz daha araştırma yapacağım. En son bir seçenek kalmazsa iade edeceğim
  16. D

Ben de siyah nokta yok hocam. Hepsi renkli renkli. Beyaz renkte artı şeklini alırken turkuaz renginde mor kare halini alıyor
  17. D

Hangisi siyah ?
  18. D

Ölü piksel renk değiştiriyor mu ?
  19. D

36 dakikadır jscreenfix açık. Bir saat uygulayıp tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  20. D

Siyah arkaplanda beyaz, beyaz arkaplanda siyah görünüyor. Beyazda ise zoom yaptığımda böyle artı işareti çıkıyor. Rgb renklerde görünmüyor.
Geri