Arama sonuçları: *

• Users: Ciddi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ciddi

Çözüldü✓ Aula f75 klavye sorunu

oyun oynarken 1 saat sonra bir anda tuş basmıyor ama oyunu alt aldığımda basıyor sorun nedir ?
  2. Ciddi

F/P Robot Süpürge önerebilir misiniz?

sorunsuzluk = roborock s8
  3. Ciddi

Thermallight sprit montaj

Yakın zamanda kurdum aargb kullanacaksan öncelikle kılavuzda yazıyor zaten nasıl takacağın ben kendi dilimde anlatayım 1 tane çoğaltıcı çıkıyor küçük onu normal anakartın cpu fan soketine tak 2 ucunu fanlara takacaksın Aargb için 1 tane fanın 2. Kablosu var uzatma onu ucunu diğer fana...
  4. Ciddi

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

Vatan 11 kasımda internete alışveriş izni vermedi bilginiz olsun Ben 2070süperli sistem aldım Saat 12 de vatan şubesinden ödemesini yapıp saat 15 te teslim almıştım çalışan saat 13.00 da sistem stoğu bitti demişti Tavsiyem vatan şubesi yakın yerde olmanız kredi kartına 3 taksit yapıyorlar
  5. Ciddi

Çözüldü✓ Windows 11 pro key önerisi

trendyol üzerinden aldım kupon kullanınca kod 1 tl ye gelmiş oldu bilginiz olsun
  6. Ciddi

Yardım thermalright soğutucunun argb yanmıyor

Evet 1732122300 4 pinli
  7. Ciddi

Yardım thermalright soğutucunun argb yanmıyor

thermalright peerless aldım taktım ama işlemci soketine ama argb aydınlatması yanmıyor yanlış yeremi taktım ? Anakart Asus 650m r
  8. Ciddi

❌İndirim Bitti! VATAN 4070 SUPER Sistem 36500 TL (Sadece Mağza)

Bende sipariş vermiştim arayıp soğutucu takalım diyorlar sizce ne yapayım Resimdeki ürünü taktırayım mı ?
  9. Ciddi

Yardım Vatan sistemine soğutucu takalım diyor

Sıvı soğutucu olsun diyorum borca girdik bari en iyisi olsun diyorum 1731331586 Sorum aslında şuydu Vatandan alayım mı yoksa dışardan mı alayım sıvı soğutucu
  10. Ciddi

Yardım Vatan sistemine soğutucu takalım diyor

Vatandan aldığım AMD R5 7500F 2070s Teslimatını az sonra yapacağım ama arayıp acilen sıvı soğutma takmamı söyledi Vatandan mı alayım yoksa kendim mi dışardan alayım ?
  11. Ciddi

Vatan sistem sizce iptal etmelimiyim

7500f 4070s ASUS PRIME B650M-R böylemi aldın
  12. Ciddi

VATAN BİLGİSAYAR 4070S İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM

Anakartı illa ASUS PRIME B650M-R diyor haklı mı
  13. Ciddi

VATAN BİLGİSAYAR 4070S İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM

Selam arkadaşlar şuan Vatan bayisindeyim Beyaz sistem olan 1440F 4070S Sitemi almak için geldim ama personel arkadaş özellikle AMD R5 7500F Olan modeli öneriyor anakartı ASUS PRIME B650M-R olarak değiştirip aynı fiyat diyor Sizce ne düşünüyorsunuz ? İkiside 38.000 TL
  14. Ciddi

Vatan sistem sizce iptal etmelimiyim

bende aynı sistemi aldım bugün teslimatı yapılacak kartı B650M-R yaptırdı ısrarla
  15. Ciddi

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Beyaz kasa alınır mı arkadaşlar
  16. Ciddi

HANGİSİNİ ÖNERİR SİNİZ ? yada bekliyim mi
  17. Ciddi

nereden bakıyorsunuz bulamadım
  18. Ciddi

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

2 adet ölü piksel çıktı Lenovo iade ederken ne seçmem gerekiyor arızalı diye gönderirsem servis raporuyla uğraştırırlar mı ? Yada beğenmedim diyip mi iade edeyim ?
Geri