Arama sonuçları: *

• Users: haskeran
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

ASUS TUF ram mhz XMP ayarı

kankam bi çözüm bulabildinmi bulabildiysen benide bilgilendirirmisin?
  2. H

laptop da ram yükseltmesi yaptım mhz düştü

herkese iyi akşamlar laptopuma ram yükseltmesi yaptım 3200 mhz den 2667 mhz ye düştü bios da xmp açma yerini bulamadım ramler voltaj degeri vs aynı bi sorun olurmu veya 3200 mhz ye geri yükselte bilirmiyim şimdiden yardımda bulunanlara teşekkürler
  3. H

WİN 10 DAN WİN 11 E GEÇEMİYORUM

yok iso şekilde yazıp kurmaya çalışmadım microsoftun sitesinde exe ile win 11 kurmamızı saglıyan uygulama var ordan yaptım olmadı hata verdi. kısacası şöyle diyim win 11 zamınında win updata kısmına gelmişti şimdi yok onu geri win updata kısmına getirip yükseltme yapmak istiyorum
  4. H

asus tuf gaming f15
  5. H

iyi günler arkadaşlar şuanda kullandıgım laptopta win 10 pro kurulu zamanında bana win updata kısma win 11 yükselt seçenegi geldi ama yükseltmedim şimdi yükseltme kararı aldım ama win updata kısmına win 11 e yükselt gelmiyor bende manuel kurulum yapmak istedim kurulum sihirbazını yükledim ama...
  6. H

rtx3050ti düşük fps sorunu

kanka aynı sorunu god of war da da yaşadım ama onda fps bu kadar düşük olmadıgı için 40 larda fln geziyordu oynadım ama bu dy de baya düşük zate valo da fln da baya düşük fps alıyorum herkes ram al dedi bana ama emin olmadım çünkü ramdan çok fps artıgına şahit olmadım 1700056104 eyw kankam bir...
  7. H

iyi bir performans artışı olurmu kanka peki
  8. H

laptopun üstündeki ram tek kanal ondan eminim bi 8 lik ram daha alsam gözle görülür güzel sonuçlar olurmu hocam 1700055843 herşeyi kapatsamda aynı kanka degişmiyor
  9. H

kanka marka laptop kullanıyorum armor crate uygulamasında performansda cihaz
  10. H

bu ısı degerleri laptop için normal degilmi kanka
  11. H

kankam degerler paylaştıgım gibi bi kaç arkada daha bana ram den dedi ama emin olamadım ram kullanımı düşük görünüyor çünkü
  12. H

degerler bu şekilde kankam 1700055561 ekran kartı 75w bu arada
  13. H

iyi günler arkadaşlar elimde asus tuf gamıng f15 rtx3050ti i5 11400h 8 ram li bir laptop var Dying Light fps degerim çok düşük ve grafikleri yükseltip düşürmem de çok bir şey degiştirmiyor bunun sebebi nedir nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.
  14. H

Yardım Ekran Kartım ve İşlemcim tam kullanılmıyor

kanka eger 8 gb ram in varsa ram darbogazı olabilir bende asus tuf f15 var rtx3050ti i5 11400h işlemci var 16 gb yaptıgımda sorun kalmadı
  15. H

Yardım oyunlarda ekran kartım yüzde yüz kullanılmıyor

hocam uygun fiyata 3200Mhz 8 gb ram bulabilirmiyiz ben baktım genelde 500-550 tl civarı
  16. H

youtubeden baktım orta grafiklerde 60 fps üstünde veriyor ama ben grafikleri en düşügede alsam 40 50 arası alıyorum,8 gb daha ram alsam sorunum düzelirmi?
  17. H

farcry 5 god of war gibi oyunlarda ekran kartım yüzde yüz kullanılmıyor sistem özelliklerim rtx 3050Tİ i5 11400h işlemci 8 gb ram 3200Mhz grafikleri yükseltim düşürdüm ama hiçbir degişme olmadı god of war da ekran kartım yüzde 50 kullanılırken 40 50 fps alıyorum bazen ekran kartı kullanımım...
Geri