Arama sonuçları: *

1. K

Sahura Kadar Oynamalık Oyun Önerisi

Warbandı sahura kadar oynamanın ve yiyeceğini yiyip daha sonra yatmanın verdiği huzuru bana artık hiçbir şey veremiyor. Oynamadıysanız kesinlikle oynamalısınız.
  2. K

PC Gamepad önerisi

Pek bir seçeneğiniz yok. Replika XBOX 360 kolları ya da ikinci el ama kaliteli olsun derseniz F310 bulabilirsiniz. Ayrıyetten outlet ürünleri de araştırabilirsiniz.
  3. K

SİSTEM TOPLADIM AMA ÇOK ISINIYOR NE YAPMAM LAZIM ?

İşlemci için kule tipi bir soğutucu ya da undervolt yöntemini tercih edebilirsiniz. Değerleri paylaşırsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.
  4. K

Sıcaklık Değerlerim Nasıl ?

Bu sonuçlar pek doğru olmayabilir canlı değerleri vermediği için. Oyunu alta atarak sıcaklık değeri kontrol etmek pek doğru değil. Daha isabetli bir sonuç için MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklığını kontrol edin ve daha sonra değerleri bizimle paylaşın yardımcı olalım.
  5. K

Üniversite okumadan hayatta başarılı olunabilir mi?

Şehir, oda arkadaşlarım, depresyon ve derslerin çok iğrendirici derecede sıkıcı ve bunaltıcı olması diyebilirim.
  6. K

Üniversite okumadan hayatta başarılı olunabilir mi?

İngilizce Öğretmenliği seçtim ailem ve çevremdekilerin memur ol gerisi önemsiz düşüncesiyle ama bu kadar iğreneceğimi bilseydim seçmezdim herhalde. Demem o ki, her üniversite bitiren başarılı olmaz. Yakın zamanda bir bilgisayar dükkanı açmak gibi bir hayalim var. Ancak sağlam bir öğrenim görmem...
  7. K

Yardım Hikayeli Açık dünya oyun - 1080P 27" vs 24"

Önceliğiniz kasa olmalı bence. Monitör bir şekilde halledilir.
  8. K

Hocam o zamana kadar ülke batmazsa yine iyi. Zam gelecektir o zamana kadar.
  9. K

İzninizle naçizane bir öneride bulunmak istiyorum. https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-20-23-8-0-5ms-165-hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-ips-panel-wled-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-HBCV00002QYDVL?magaza=GTI%20Bili%C5%9Fim&url_src=and-product-detail Sorunuza yanıt olarak ben 1080p için...
  10. K

Bu ürün orijinal mı ?

Logitech F310 arayabilirsiniz. Belki ikinci el pazarına girerek F710 vs bulabilirsiniz.
  11. K

Bu ürün orijinal mı ?

O fiyata biraz zor gibi. F310'un 400'den satıldığı dönemde dualshock 4 o fiyata satılmaz bence.
  12. K

Çözüldü✓ 165 hz monitör fakat maks 144 hz yapılıyor

Overclock ile çıkılıyordur 165hz ye. Monitör ayarlarını kurcalayın. Orada overclocklu bit seçenek vardır onu etkinleştirin.
  13. K

cod mw 2019 hala alınır mı?

Hikayesi için alırdım şahsen ben ama fiyatının baya inmesini beklerdim.
  14. K

Çözüldü✓ F1 Oynamak için GAMEPAD önerileriniz

Outlet Ps4 kolları veyahut sıfır f310 ya da f710 tercih edebilirsiniz.
  15. K

Gamtech 500w 80+ PSU Rx 6600

Şahsen yetersiz gelir diye düşünüyorum ancak PSU pek de iyi bir PSU değil gibi. Güç kaynağı sistemin canıdır masraftan kaçınmamak gerek stabil bir deneyim için.
  16. K

Gamtech 500w 80+ PSU Rx 6600

Psu sizin mevcut güç kaynağınız sanırsam? Öyleyse en mantıklı seçenek daha kaliteli ve daha güçlü bir psu tercih etmek olacaktır.
  17. K

60 TL en az 20 saat gömülmelik oyun önerisi

Metro Exodus Gold Edition. Main oyun +2 dlc. Totalde rahat 50 saat var.
  18. K

11000₺ sistem tavsiye

Bütçeden şaşma imkanım yok diyorsanız ideal bir seçim. 1k bandında bütçenizi genişletebilirseniz şuna bakabilirsiniz: https://pckolik.com/urun/shiftdeletenet-pck1-oyun-bilgisayari-amd-rx6650xt/
  19. K

6GB EKRAN KARTI SİSTEM

11.100 gibi bir fiyata şöyle bir sistem var. https://www.gaming.gen.tr/urun/175849/mantis-6600-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  20. K

Oyun aleminin en delikanlı adamı

Açık ara Arthur Morgan belki Joel Miller ama pek şansı yok Arthur'a karşı.
Geri