Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Telefonumun şarjı %89da duruyor daha fazla olmuyor

Yok yürürken yazdığım için yazım hatası yapmışım
  2. B

Neyse beyler kwndiliğinden düzeldi pilmkoruma zaten kapalıydı ama böyle yaptı nwden bilmiyom
  3. B

İmkânı yok bataryada problem olmamalı telefonu kasımda aldım hbir sorunu yoktu durduk yere böyle oldu acaba şarj kablosunda sıkıntı olabilir mi? Hasar almıştır belki
  4. B

Samsung Galaxy A54 5G kullanıyorum akşam şarja takıyorum sabaha kadar %100 oluyordu normalde ama şimdi %89da duruyor daha fazla şaej olmuyor sebebi ne olabilir?
  5. B

Intel ile AMD İşlemcilerdeki Önbellek farkı

Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu 🙌
  6. B

Intel ile AMD İşlemcilerdeki Önbellek farkı

Intelin L1 ile L2 önbellekleri daha yüksek fakat L3'te AMD daha yüksek bu durumda Intelin AMD'ye, AMD'nin Intele olan üstünlükleri neler? Bu önbellek farkı göz önünde bulundurulduğunda yani
  7. B

Android 14-16k fiyat bandında uzun süre idare edebileceğim telefon önerisi

O sırada 5 yıldır kullandığım J7 Prime
  8. B

Android 14-16k fiyat bandında uzun süre idare edebileceğim telefon önerisi

Samsung Galaxy A54 5G almayı düşünüyorum 256gb hafıza 8gb rami var işlemci yonga seti Exynos 1380 2.4gHz ekranı 120hz süper amoled tasarımınıda gerçekten beğendim ama Poco X5 Pro ile arasında kaldım neredeyse aynı özelliklere sahipler ama Samsungda bulunan renk sayısı 16 milyon iken Poco'nun...
  9. B

Bu sisteme PSU ve Kasa önerisi lazım

MSI GeForce RTX 3060Ti VENTUS 2x 8g OC Intel Core i5-13400 Gigabyte B660M Gaming X DDR4 Corsair Vengance PRO SL 16GB 3200mHz CL16 Samsung Evo 980 PRO MZ-V8P500BW Dahili Psu olan kasada olur ikisi ayrıda olur farketmez (bütçe 3000-5000tl) arası yani en iyisi hangisiyse ondan olur ve eğer para...
  10. B

Öneri Sistemime kasa seçemiyorum

Yalnız anakart asrock diyo pek bilinmeyen bir marka sorun çıkartmaz değil mi pek güvenemedimde
  11. B

20 ile 24k arası bir bütçem var Intel işlemci bir sistem almak istiyorum eğer bu fiyata güçlü bir sistem varsa aklınızda yollayabilirsiniz
  12. B

Peki teşekkürler
  13. B

Herşeyi sıfır alıcam 1680444711 Tamamdır 1680445526 ASUS Tuf Gaming GT301 Acaba olur mu?
  14. B

Merhabalar ben şu sistem için uygun sessiz ve soğuk çalışan uyumlu bir kasa arıyorum bütçe hiç sorun değil önerileriniz var mıdır? (Eğer sistemde uyumsuz parçalar varsa daha uygun olanları atabilirsiniz) Intel Core i7-11400K İşlemci Gigabyte RTX3060 Eagle 12G Ekran Kartı MSI MAG Z490 Tomahawk...
  15. B

Yardım Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerisi

Mikrofon farketmez ya ama 8,5k olmasın lütfen akbsksbsjvakabakdb param yok 😅😅😅
  16. B

Sağol kanka bekliyorum bu arada benim kırılan JBL'in 40 saat pil ömrü vardı şaka gibi ama 1 sene kullandıktan sonra aptallığım yüzünden kırdım ejahhdlsjdbrj valla bana kulaklık dayanmıyor yaw :D
  17. B

1000 ile 1500tl arası rakamlarda uzun pil ömürlü, aktif gürültü önleyicili, bluetooth 5.0 kafaya rahat oturan bir kablosuz kulaküstü bluetooth kulaklık arıyorum genellikle bass yoğunluklu müzikler dinlerim rap, dubstep, edm, house falan he bide günlük hayatta hiç çıkarmam kafamdan ses...
  18. B

bütçem için sistem önerisi lazım (youtube, twitch ve oyun için)

Çok teşekkür ederim 270hz akar gider valla fakat bir sorum olacak 8gb vram ilerde yetersiz kalmaz değil mi? Çünkü en az 4-5 sene bu şekilde kullanmak istiyorumda sonrasında belki parçalarda değişim yapabilirim yani o ladar idare eder mi?
Geri