Arama sonuçları: *

• Users: JexaL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

Blazing Sails Oyuna Girince Mouse Görünmüyor

oyuna girince mouse görünmüyor windows tuşuna basınca masaüstüne gelince görünüyor oyunda görünmüyor nasıl çözebilirim bulamadım bir türlü
  2. J

Öneri Modem Önerir misiniz

Türk Telekom 1000mbps internet kullanıyorum ama telekomun kendi modemleri çok dandik hız problemleri yaşıyorum sürekli hızım düşüyor müşteri hizmetlerini arıyorum çözüm bazen oluyor bazen olmuyor sonra modem değiştiriyorlar artık kendim yeni sağlam modem almak istiyorum tavsiyeniz nedir bütçe...
  3. J

Yardım Klavyede f tuşunu fn basmadan nasıl çözülür

fn basmadan f tuşlarını nasıl kullanabilirim aula f87 klavye aldım laptopdaki klavye gibi işlemler yapıyor f tuşları oyun oynarken fn basmak zorunda kalıyorum öyle rahat kullanamıyorum bugüne kadar fn basmadan kullanıyordum hangi tuşlara bastıysam fn aktif oldu onlara basmadan kullanılmıyor
  4. J

Öneri 3K Bandında Klavye önerir misiniz?

3k bandında %75 mekanik klavye önerir misiniz?
  5. J

Yardım Gamepower suki tkl outume red swciht klavyemin swichtlerini nasıl değiştiririm

sorucam bakalım bildiğim iyi sağlam bilgisayarcı var işim olunca oraya giderim hep
  6. J

Yardım Gamepower suki tkl outume red swciht klavyemin swichtlerini nasıl değiştiririm

switch alıp bilgisayarcıda değiştirtsem lehim attırsam diye düşünüyorum olmazmı klavye yok elimde yedek lazım garantiye versem 20 günden aşa gelmez
  7. J

gamepower suki tkl outume red swicht mekanik klavye kullanıyorum swicthler bildiğim kadarıyla değişmiyor ama enter ve shift tuşu bozuldu dün oyun oynarken sinirden klavyeye vurdum yapışık swicthler değiştirebilirmiyim peki bunları için açıpta 1737310473 +
  8. J

Bein Connect görüntü kalitesi nasıl ?

Aranızda Bein Connect kullanıp maç izleyen varmı görüntü kalitesi nasıl hd mi 4k mı ?
  9. J

SEÇTİĞİM PARÇALAR NASIL

https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ videosuda var bakabilirsin
  10. J

SEÇTİĞİM PARÇALAR NASIL

bu sistem var misal ssd 1tb seçebilirsin özelleştirme seçeneğinden https://www.gaming.gen.tr/urun/175656/mesut-cevik-mc4-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
  11. J

SEÇTİĞİM PARÇALAR NASIL

bunu böyle yapacağına hazır sistemlere bak örnek bir kaç tane atayım
  12. J

Gta 5'De 0Xc000007B Hatası Alıyorum

Gta 5'de 0xc000007b hatası alıyorum açılmıyor bakmadığım video felan kalmadı çözemedim bir türlü çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi 1732656948 +
  13. J

Çalışan Klavyem Birden Çalışmamaya Başladı

Dün gece pc uyku modunda bırakmıştım klavye çalışıyordu gayet bu sabah pc başına geçtiğimde çalışmamaya başladı Windows sürücüyü tanımadı uyarısı veriyor neden olabilir diğer portlarada taktım niye böyle oldu anlamadım
  14. J

Yardım Gta 5 oynarken çok drop yiyorum

Başka oyun oynarken hiç bir sıkıntı yaşamıyorum ama gta 5 de çok drop yiyorum kasıyor çözümünü bilen varmı 1725551036 .
  15. J

Pc için ps5 kolumu yoksa xbox kolumu

nasıl devasa büyük geldi anlamadım 6 ay kullanıp birde ben 4 aydır kullanıyorum xbox 9.nesil gamepad'i ps5 gamepad'i kullanınca çok büyük ve hissiyatsız geldi nedense
  16. J

Öneri PC Oyun Önerileri Bekliyorum

rdr2 dene
  17. J

Yardım RTX 4060 ti ya Ryzen 5 7500f az mı

hayır yapmaz
  18. J

Anakartımın argb desteği oldu halde ramlerin argbleri yanmıyor

Asus Prime B550m-K Argb anakart kullanıyorum xpg gammix d30 ram kullanıyorum yani argb desteği var anakartın ama ramlerin argbleri yanmıyor bunu nasıl atkif edebilirim 1725043228 yardımcı olurmusunuz lütfen
  19. J

FİFA23'DE HATA ALIYORUM

fifay23 girerken bu hatayı aldım birden bire çözümü nedir bilen varmı 1674051568 GÜNCEL 1674051574 GÜNCEL
  20. J

warzone 2.0 da w8 hatası alıyorum

cod warzone 2.0 yükledim bu hatayı veriyor çözümü nedir her şeyi denedim düzelmedi w10 pro kullanıyorum 1673868317 güncel 1673868323 güncel
Geri