Arama sonuçları: *

• Users: brsgzl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

50K bütçeye gaming/çizim bilgisayarı önerisi ?

Son zamanlarda sıkça açılan bir başlık farkındayım fakat aklımı kurcalayan bir çok konu var. Normalde bütçemi çok yükseltmek istemiyordum aklımda dell g16 7630 vardı. Çok fazla kronik problemlerin olduğunu okudum. Sorun yaşayanda var yaşamayanda ama yinede içim rahat etmedi. Bütçeyi zorluyorum...
  2. B

45-47K Bütçe ile gaming laptop önerisi

Ekran kalitesinin yüksek olmasını tercih ederim.
  3. B

Katılıyorum fakat malum bütçe :) 1708687394 Bütçenin sınırını zorlayıp ekran çözünürlüğünü arttırmayı tercih ederim tavsiye ettiğiniz cihaz gibi .
  4. B

Paylaştığım linklerde aynı ürün mevcut alternatif var mı
  5. B

Arkadaşlar yakın zamanda gaming laptop almak istiyorum. Bütçem başlıkta da belirttiğim üzere 45k ama 2-3k esneme yapabilirim. Mühendisim ve oyuncuyum. Bu fiyat bandında bana en yüksek performans verebilecek laptop hangisidir ? İlk araştırmalarım neticesinde 4070'li laptoplar mevcut fakat...
  6. B

Bilgisayarın Saniyelik Donup Düzelmesi

Windows 10 sistem
  7. B

Bios son sürüm şu anda
  8. B

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, Bilgisayarım başlıkta da belirttiğim üzere 1 saniyelik donmalara ve bu donma esnasında haliyle hoparlörde cızırtıya sebep oluyor. Ardından hemen düzeliyor. Oyun ya da masaüstü farketmeksizin yaşanıyor bu durum. Çok sık olmasa da bazen can sıkıcı hale...
Geri