Arama sonuçları: *

• Users: lhasanaksu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

süre ayarlı klavyeden tuş basma

beyler bana gta 5 fivem'de kullanabileceğim otomatik süre ayarlı klavyede tuşa basacak program lazım bir kaç tane buldum fakat masaüstünde basıyor oyuna girince basmıyor oyun algılamıyor tuşu yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. L

masaüstü recovery dosyası

++güncell
  3. L

virüs, trojan gibimi?
  4. L

++güncel
  5. L

arkadaşlar bugün bilgisayarımda bir dosya belirdi recovery.dat isminde sildiğim zaman bi kaç zaman sonra tekrar masaüstünde beliriyor virüsmüdür değil midir anlamadım daha önce böyle bişey olmadı zararlımıdır
  6. L

boş 9GB SSD yer kaplaması

cevap?
  7. L

boş 9GB SSD yer kaplaması

treesize uygulamasından yer kaplayan uygulamalara bakınca söyle bir dosyalar gördüm acaba gereksiz mi silmeyi düşünüyorum boş yere yer kaplamasın?
  8. L

fps drop,kasma sorunu pubg

bir çözümü yokmudur?
  9. L

oynamayalım diye bilerek yapıyorlar sanki
  10. L

arkadaşlar pubg mobile (pc) yükledim oyun 90fps-60fps ama çok fps drop yiyor sebebini bilen yazabilir mi? steam pubg de bu kadar kasma yok neden böyle oluyor? ekran kartı: asus 6700xt dual 12gb işlemci: amd ryzen 5 5600 ram: 12gb
  11. L

klavyede space tuşu sapıttı

logitech k400 plus
  12. L

klavyede space tuşu sapıttı

arkadaşlar klavyede sadece space tuşu ve ı tuşu sapıttı, space tuşuna basınca boşluk bırakıp sonra "ı" harfını çıkartıyor ı harfide aynı şekilde başka tuşlarda sorun yok akşam win11 güncellemesinden sonra böyle oldu galiba
  13. L

dengesiz fps sorunu?

hala bir yanıt alamadım?
  14. L

dengesiz fps sorunu?

bilgisi olan yok mu
  15. L

dengesiz fps sorunu?

işlemci: amd ryzen 5 5600 ekran kartı: asus amd radeon rx 6700 xt 12gb 1080P
  16. L

dengesiz fps sorunu?

arkadaşlar çok kısa bir sorunum var normalde valorant oynarken fps 350 500 arası dışına çıkmıyordu bir kaç gündür fps 1saniye veya 0.5saniyelik 159,150 civarına düşüyor fpsi 165'e sabitlediğim zaman 166,164 gibi rakamlar arasında bazen oynuyor bu sorun nasıl ortaya çıkmış olabilir? + olarak...
  17. L

ekran kapalı olarak açılıyor

arkadaşlar bilgisayarın ekranı kapalı olarak açılıyor monitörün yan tuşundan ekranı açınca ekran geliyor sadece ama mesela bilgisayarı yeniden başlatınca olmuyor sadece sabahları bilgisayarı ilk defa açtığımda böyle bir durum oluyor 2 gündür dikkatimi çekti sizce neden olabilir
  18. L

yanlış boş alan göstermesi

evet yorumu görmeden bakınıyordum sistem geri yükleme noktaları 30gb yer kaplıyormuş kapatınca kayıp boş alan geri geldi teşekkürler
  19. L

ordan bakınca 226gb alan kullanıldığı yazıyor doğru evet ama bilgisayarımda gtaV ve Valorant yüklü sadece bu kadar alan kullanılması normal mi?
  20. L

gizli dosyalardan gereksiz dosyaları nasıl temizleyebilirim silmiş olduğum oyunun dosyaları kalmiş olabilir
Geri