Arama sonuçları: *

• Users: KgnGksnn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Işlemciyi çıkartıp taktım sistem yeni CPU yapılandırması istedi

Merhaba, termal macunu yenilemek için işlemcimi çıkarıttım ve taktım. Bilgisayar açılırken "Yeni CPU yüklü sisteminizi yapılandırmak için kurulum girin F1 " uyarısı verdi, BIOS'a yöneldirdi. BIOS ayarları XMP ve RAM frekansları default ayara gelmişti. Gerekli düzenlemeleri yaptım ve bilgisayar...
  2. K

Ekran kartı fanı takılı kalma sorunu.

radeon software uygulamasından manuel ayardaysa otomatiğe al kardeşim
  3. K

Çözüldü✓ R7 5700G sistemde harici ekran kartı stabil çalışmıyor

@Emmree Hocam sayenizde problemim çözüldü. Çok teşekkür ederim tekrar iyiki varsınız <3
  4. K

FORUMUMUZUN AYIN ÜYESİNE KÜÇÜK BİR HEDİYE 🔥

Gerçekten sonuna kadar bana yardımcı olduğu için kendisine tekrar ve tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. <3
  5. K

Hocam driveri kurduktan sonra ethernet kablosunu takmadan tarayıcı açtım merakımı gidermek için gecikmeden açıldı, lakin yazılımdan ayarları özelleştirme yapıp ethernet kablosunu taktım ve bingo yine aynı. Daha sonra tekrar standart ayara aldım ve erhernet kablosunu çektim malesef düzelmedi. Ne...
  6. K

Hayır hocam hiç bir şey yapmadım ilk açıldığında biraz beklerim öyleylen verdi. Birde hocam dün dedim ya ekran kartını başka kasada en son sürümü kurarak denedim web tarayıcısında bir sorun olmadı. Acaba bende ki sorun donanımsal mı veyahut format mı lazım?
  7. K

Amdcleanup işlemi uyguladım raporu görüntülemek istedim açılan rapor sayfası bomboştu hocam yeniden başlattımprogram kendini şimdi sürücü driverini kurucam fakat DDU kadar sağlıklı temizlememiş olabilir mi çünki karşıma şöyle bir uyarı geldi ; Ddu ile de geçeyim mi üstünden hocam
  8. K

Sistem hatası hocam. Oyun işin fantezi kısmı ekran kartını aldıktan sonra afterburner ile kaç fps alabildiğime bakmak için indirdim ilk defa kurdum ve giremedim. Bunun için foruma web tarayıcı ile ilgili ayrı oyuna girişte aldığım "sistem hatası " için ayrı konu açtım. Valorant desteğe ticket...
  9. K

Hocam selam tekrar. Dün dediğim gibi kartı baska kasada denedim web tarayıcılarında gecikme olmadan açtığını gözlemledim. Fakat valorant oyununu bugün başka kasada denesem mi bilemedim arkadaşlardan rica etmem gerekiyor çünki
  10. K

bugün kartı başka kasada en son sürücüyü kurarak denedim yine web tarayıcılarında gecikme olmadan açtı fakat valorant sabah işe gidicem bende çok teşekkür ederim yardımınız için 🙏
  11. K

Kontrollerimi yaptım malesef durum vaziyet aynı hocam. Ekran kartını bugün bu konuyu acmadan onboard kullanmak için çıkardım en son hocam.
  12. K

Birde tpm de erase factory reset seçeneği var buda enabled olarak seçili hocam kaydediyorum kontrol edicem
  13. K

Launch csm halihazırsa disabled hocam TPM ise enable firmware TPM olarak seçili hocam. enable discrette TPM olarak mı değiştiricem ? Secure boot ise Other OS olarak seçili @Emmree hocam
  14. K

Hocam malesef durum aynı web tarayıcılarının ilk sekmesi özellikle edge çok geç açılıyor. Yan sekmeler anında açılıyor. Valorant sistem hatası vermeye devam ediyor. Onboard ile hiç bir sorun yaşamıyorum yine. fakat oynadığım oyun 1tık rahatladı gibi belki de bana öyle geliyordur. Varsayılana...
  15. K

Ramlerin XMP profilini açayım mı peki hocam ?
  16. K

Hocam ben anakart modelim 520m-k demiştim ama 520m-a imiş kusura bakmayın yanlış bilgi verdim. Biosum güncel o yüzden 2806 sürümü yüklü. resaize bar off konumda hocam. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  17. K

hocam çok özür dilerim biosumun son sürümü çıkmış ona güncelliyeyim mi ? ben bir önceki sürümü kullanıyormuşum. Çıkış tarihi 1ay öncesi yoksa dediğiniz gibi sıfırlamayı mı araştırayım ?
  18. K

biosum güncel hocam. Anakart ASUS Prime A520M-K İşlemci RYZEN7 5700G Ekran Kartı MSI MECH RX 6700 XT Ram Adata XPG Gammix D30 DDR4 3200MHz 2x8GB SSD Pny 500 GB XLR8 M2 NVM.E 1675452340 Oynadığım tek oyun knight online yine amd işlemci daha düşük sistem kullanan insanlar benden çok çok fazla fps...
  19. K

Merhaba Ryzen 7 5700G işlemci ve MSI RX 6700 XT 12 GB OC ekran kartı kullanıyorum. Harici ekran kartım ile web tarayıcılarım epey geç açılırken ve Valorant'ta sistem hatası alırken APU işlemcim ile onboard üzerinden bağlandığımda hiçbir sorun yaşamıyorum. BIOS'ta TPM ve Secure Boot UEFI mode...
Geri