Arama sonuçları: *

1. B

Xiaomi mi band 6 vs 7 ?

Uzun bir süredir mi band 6 kullanıcısıyım şarj konusunda gayet başarılı bende 15 gün kadar gidiyor şarjı. mi band 7 ile arasında aşırı büyük farklar yok.Ekran farkı biraz batarya farkı zaten ekran büyük olduğu için bataryada biraz büyütülmüş. mi band 6 ekranı sanırsam 30hz hakkında tam bir bilgi...
  2. B

Windows 10 Vs Windows 11 ?

Pil konusunda bir düşüş yaratırmı bilmiyorum ama.
  3. B

Windows 10 Vs Windows 11 ?

Tavsiye ederim benim sistem özelliklerim iyi olmasada windows 11 e geçiş yaptım performans konusund bende fark yaratmadı. Sistem özelliklerim 8gb ddr3 1600mhz ram i5 3230m işlemci var 120gb ssd var normalde tpm2.0 dan desteklememesine rağmen kurdum bir sıkıntı yaratmadı.
  4. B

Sistem Boşta İşlemi CPUyu yüzde 90 kullanıyor

Boşta yüzde 90 normal değil güç ayarlarından minimum cpu hızı 90 sa düşürmeyi dene yinede yoksa format atmayı deneyebilirsin yada iyi bir virüs progrmıyla tara virüs olabilir(malwarebytes önerimdir)
  5. B

Windows 10'da Kalmalı Mıyım Yoksa Windows 11'e geçmeli miyim?

Reis bence geç benim sistemimde 8gb ram var sistemim yüksek bir sistem olmamasına rağmen sorunsuz çalışıyor akıyor 8gb ddr3 1600mhz ram var i5 3230M işlemci var laptop
  6. B

Bilgisayar açıldıktan 5sn sonra kapanıyor.

Termal macundan olcağaını düşünmüyorum ama en iyisi bildiğin bir bilgisayarcı varsa ona götür derim.
Geri