Arama sonuçları: *

• Users: Squimpus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Squimpus

Çözüldü✓ APU sistemi dönüştürücüyle bağladım ses sağdan gelmiyor

Yakın zamanda bir APU sistem topladım. HDMI to VGA dönüştürücü ile eski bir monitöre bağladım, ses için verilen kablosunu da taktım ancak ön kulaklık girişine kulaklığı taktığım zaman sadece sol taraftan net bir ses alabiliyorum, Sağ taraftan ses geliyor ancak çok az. ses düzeylerini ayarlamaya...
  2. Squimpus

APU sistemi hdmi vga dönüştürücüyle bağladım ve input not supported diyor

Yakın zamanda apu bir sistem aldım. Eski bilgisayarımda kullandığım monitör sadece vga girişi destekliyordu ve yeni bilgisayarda sadece dvi ve hdmi portları vardı. Hdmi to vga dönüştürücü takıp çalıştırdım, işletim sistemi hazır içinde kurulu ssdnin ancak açılışta sürekli input not support diyip...
  3. Squimpus

İşlemci ve ekran kartı arasındaki darboğaz sorunu?

Bir sistemde işlemci ile ekran kartı arasında darboğaz olması hangi durumlarda yaşanır? İşlemcinin önbelleği ile alakalı mıdır? Veya önbellek yerine frekans ile mi alakalı?
  4. Squimpus

Ucuz PSU önerisi var mı?

Kalite veya sertifika beklemediğim bir PSU arıyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı?
  5. Squimpus

BIOS güncellemesi sonrası RAM frekansında düşüş yaşanır mı?

BIOS güncellemesi sonrası RAM frekansında düşüş yaşanır mı? Yaşanırsa nasıl düzeltilir?
  6. Squimpus

Yeni bir anakart kutusundan BIOS pili çıkar mı?

Teşekkürler.
  7. Squimpus

Yeni bir anakart kutusundan BIOS pili çıkar mı?

Ek bir anakart almak istiyorum. BIOS pili çıkıyor mu yoksa harici olarak almak mı gerekiyor?
  8. Squimpus

Overclock ile önbellek arttırılabilir mi?

Teşekkürler
  9. Squimpus

Overclock ile önbellek arttırılabilir mi?

Ryzen 5 5600G işlemci bakıyorum. 19 MB önbellek az geldi. Overclock ile arttırılabilir mi?
  10. Squimpus

Asus Prime A320M-K anakartta dahili ekran kartı bulunuyor mu?

Teşekkürler.
  11. Squimpus

APU bir işlemci kullanmasam alamaz mıyım?
  12. Squimpus

Çoğu yere bakmama rağmen bir türlü bunun hakkında bilgi bulamadım. Bu anakart modelinde dahili ekran kartı var mı? Ona göre sistem toplamayı düşünüyorum.
Geri