Arama sonuçları: *

• Users: ayanami rei
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

sizce bu sistem nasıl alınır mı?

biraz daha ekleyip 4070ti ddr5 7500f alabilirsin
  2. A

CHERRY-SON HAZIR SISTEM HAKKINDA

merhaba arkadaslar 1080p monitorum var ve quest 2 yada quest 3 alip dcs world mfs2020 gibi sim oyunlari oynamak istiyorum darbogaz testine baktim %40 darbogaz var 1080pde sizce vr konusunda sorun yasarmiyim yoksa yeni monitormu almaliyim??
  3. A

h61 esonic anakarta hangi ekran kartlarini takabilirim?

islemcim i5 3470 anakart h61 eski bi sistem zaten oyunlarla cok ilgilenmiyorum ara sira arkadaslarla lol cs atiyorum goturuyorda bu aralar csde ve lolde sorunlar yasmaya balsadim o yuzden ekran karti degistirmek istiyorum butcemde 5k 6k falan
  4. A

ge forcenow ubisoft sorunu

galiba hacklenmişim ea playde aynı sorun var napabilirim biri yardım etsin lütfen ya sinirden ağlicam lütfen ama lütfen yardım edin
  5. A

ge forcenow ubisoft sorunu

arkadaşlar merhaba ben xbox gamepass aldim sonrada ubisofta bağladım GFN giriş yaptım basic pakette tabi gamepasste olan ubisoft oyunlarını baktım GFN da oynayabiliyorum dün akşam saatlerinde girdim for honor oynadım 5 dk falan kapattım sabah uyandım ubisoft connect aracılıgıyla giriş yapılıyo...
  6. A

DDR3 sisteme gtx 1650 takabilirmiyim?

peki darboğaz sorunu yaşarmiyim yani atıyorum 100 fps alırken 50 alırmıyım yoksa 10 20 fps kaybımı yaşarim?
  7. A

DDR3 sisteme gtx 1650 takabilirmiyim?

anakartım esonic h61fhl işlemcimde i5 3470 16 gb ram ve gtx 1650 super takmak istiyorum ve psu olarak kaç w almam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz?
  8. A

Yardım gamepower ogre red switch tuş sorunu

arkadaşlar 1 2 aydır gamepower red switch kullanıyorum bu aralar qwe üstündeki sayılar ve silme tuşu çalışmıyor silme tusuna ağır bir şekilde basılı tutunca sayıolar calısıyo çok saçma bişey çözümünü bilen varsa yardımcı olurmu
Geri