Arama sonuçları: *

• Users: Mete0078
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Yardım 4-6k arası telefon önerisi

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-10-2022-128-gb-xiaomi-trkiye-garantili-p-HBCV00001G09U9?magaza=Yirmid%c3%b6rt&url_src=and-product-detail bu telefonu yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum. Çok güzel bir telefon tavsiye ederim
  2. M

ETS2 de Steam atölyeden kurduğum para hilesi çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde SSD aldım önceden HDD kullanıyordum SSD ye Windows kurduktan sonra ETS yi indirdim sonra Steam atolyede para hilesi modu var resmi ivecolu olan. Onu indirdim modu aktif ettim ama hep oyundan atiyor önceden HDD de böyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Bunun çözümü nedir?
  3. M

Yardım Ghost tonchun çözümü var mı?

Telefonu alalı 2 ya da 3 ay oldu yaklasik 3 hafta önce başladı bu hata. İlk baslarda cihaza virüs mü girdi dedim ama araştırınca öğrendim. Ama ben bu sorunun ekrandan dolayimi yoksa yazılımsal mı anlayamadim. Ama galiba yazılımsal çünkü telefonum MIUI 13.2 ve bu sürüm de hiç böyle bir şey...
  4. M

IP TV nedir? Kullanan varmı?

IP TV nedir ve kullanan varsa kısaca açıklayabilirmi?
  5. M

Redmi 10 2022 güncelleme denetlemede ağ bağlanamadı hatası

Arkadaşlar telefonumu yazılımını düşürmek istemiştim. Telefon brick oldu. Telefoncuya götürdük, yaptı. Telefoncu MIUI 12.5.20 global ROM yüklemiş. Şimdi ben de güvenlik taraması yaptim. Orada cihazınız daha güvenli olsun diye güncelleme yap diyor. Güncellemeleri denetliyorum, ağ bağlanamadı...
  6. M

Yardım Redmi 10 dokunmatik kendi kendine basıyor

+18 ile alakası yok hocam klavye de kendi kendine o işarete basıyor 1676029781 Hocam telefonu aldığımdan beri kutudan çıkan silikon kılıf vardı şimdi çıkaracağım 1676029886 Malesef telefon cepte iken oturmuştum ekran baskı olmuş olabilir
  7. M

Yardım Redmi 10 dokunmatik kendi kendine basıyor

Telefonum Redmi 10 2022 telefon kapanmıştı şarja taktım kendi kendine Google'a girip ## yazıyordu ama her Google çıkıp girdiğimde böyle oluyor. Çıkıyorum Google'dan anında tekrar Google'a girip ## yazıyor kendi kendine. Bir anda düzeldi ve güvenlik taraması yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bunun...
  8. M

Redmi 10 2022 brick oldu

Mi flash tool dan 12.5.2.0 taiwan adlı miui sürüm düşürüyodum her şey sıkıntısız ilerliyordu flashlama bittiğinde telefon bi daha açılmadı
  9. M

Redmi 10 2022 telefona ROM attıktan sonra bir daha açılmadı

Telefonuma güncelleme yaptıktan sonra yavaşladığnı far kettim bende Boot loader kilit başvurusu yaptım kilit açıldı ve telefona ROM yüklemek için miui 12.5.2.0 taiwan ROM u indirdim mi flash tool da ROM u flaslarken hiç bir sorun çıkmadı flashlama tamamlandıktan sonra telefonun kendi kendine...
Geri