Arama sonuçları: *

• Users: Zenatorus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Üç mouse arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

Razer deathader v2,steelseries rival 3,razer viper mini.Bu üç mouse arasında kaldım. Farkları nelerdir ? Ben razer viper miniye daha sıcak bakıyorum fiyatı daha uygun geldi. Çünkü ekstra cebimde para kalırsa iyi olur kulaklığa harcayacağım daha fazla para kalır.Öneriniz var mı ?
  2. Z

Aldığım hazır sisteme ekran kartını takarken sorun yaşıyorum.

Zıbanınca oturdu yerine. Am şimdi çok aptalca bir şey oldu kasanın power kablosu kasaya takılınca geri çıkıyor ve yerinde durmuyor.
  3. Z

Oturmadığını ben de biliyorum. Ve dik şekilde denk getirdim. Ekran kartı ne kadar sağlam onu bilmiyorum. Ona göre tüm güçümle ittireceğim. Kırmaktan korkuyorum.
  4. Z

https://v.redd.it/je7q25yrom3b1 şu hali takılı mı ? Değilse çünkü epey ittirmeme rağmen bu kadar giriyor ve daha sert bastırmak istemiyorum kırarım ederim falan elimde kalır.
  5. Z

O kadar da değil. Cidden epey bastırmama rağmen yerine oturmuyor.
  6. Z

Epey bastırmama rağmen girmedi. Ben de saldım kırarım diye.
  7. Z

İtopyadan aldığım hazır sisteme ekran kartını takmaya çalışırken ekran kartının bağlantı noktaları tam uymuyor. Takmak için ittirdiğimde ise bir taraf tam girerken diğer taraf girmiyor. Ekran kartına zarara vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım ? https://v.redd.it/3j369a485e3b1
  8. Z

İtopyadan alınan hazır sistemin sadece ekran kartı iade edilir mi ?

Başlıkta belirttiğim gibi aldığım hazır sistemin sadece ekran kartını iade etmek istiyorum. Kutusu hiç açılmadı jelatini herşeyi duruyor. Yapabilsem tamamen iade etmek isterim sistemi ama olmuyor. Kargo kutusunu bile açmadım.
Geri