Arama sonuçları: *

• Users: charaa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. charaa

Ana Konu AMD RX 9060 XT Ekran Kartı Tanıtıldı!

Saf güçte daha iyi hocam 4070 ile eş değer.
  2. charaa

Ana Konu AMD RX 9060 XT Ekran Kartı Tanıtıldı!

7800XT almayı düşünüyordum bunu beklemek daha mı mantıklı?
  3. charaa

AMD RDNA3 kartlara fsr4 ???

Önceden de söyleyenler vardı. Teknik olarak çok hakim değilim ama iddia edenlerin iddialarını okuduğumda oluru var gibi gelmişti mantıklı şeyler anlatıyorlardı. Gelecek gibi duruyor ki gelirse güzel olur. Ama gelse de 9000 serisi ile aynı performansı vermez muhtemelen
  4. charaa

Logitech g213 alınır mı?

Birisinin yaşayıp yaşamadığı hiç bir şey ifade etmiyor. Kronik sorunlu oldukları bilinen bir gerçek.
  5. charaa

Logitech g213 alınır mı?

Logitech'in ucuz ürünlerini almanızı önermem. Fareleri de klavyeleri de kronik sorunlu oluyor. F/P olduklarını da düşünmüyorum.
  6. charaa

Stremioda maç izlenebilir mi?

Bir süredir dizi, film izlemek için Stremio kullanıyorum ve çok memnunum. Stremio üzerinden Süper Lig veya UEFA maçlarını izlemek mümkün mü?
  7. charaa

2. el 7700xt Son karar

Hayırlı olsun iyi fiyata almışsın. PSU şimdilik idare etse de ileride kesinlikle değiştir. PSU işi şakaya gelmez bence.
  8. charaa

Bu ilan güvenilir midir?

Pek bilmiyorum da performans farkı yaratır mı? Bazı modeller uçuk fiyatlarda çünkü hocam. Stok olmadığından da olabilir gerçi de pek anlamıyorum o yüzden sordum.
  9. charaa

Bu ilan güvenilir midir?

Sağ olasın hocam. Peki model nasıldır bir bilginiz var mı? Normalde hem ucuz hem sıkıntısız diye GIGABYTE'in 7700XTsini düşünüyordum. Bu model temizse çok mantıklı olur.
  10. charaa

Bu ilan güvenilir midir?

Hocam iki fanlı en ucuz 21 buçuğa var. Arada 5 bin fark var ikinci el parasına satıyor. Bilemedim. Şimdi baktım 7700XT bile 17.5 civarı
  11. charaa

Bu ilan güvenilir midir?

Bağlantıdaki ilan güvenilir midir arkadaşlar? Yaza bir sistem toplamayı düşünüyorum aklımdaki ekran kartı 7800XT ama fiyatları biraz bütçemi zorluyordu. O yüzden 7700XT almayı düşündüm ama bu ilani görünce kafam karıştı. 7700XT fiyatına sıfır 7800XT sattığını söylüyor. Modelin TR'de başka...
  12. charaa

Mavi Ekran Güncel sürücülerde "VIDEO_TDR_FAILURE" hatası

Yeni sürücüleri kurduğumda rastgele zamanlarda mavi ekran hatası alıyorum. ''VIDEO_TDR_FAILURE'' ve ''nvlddmkm.sys'' yazıyor. Uzun süredir var bu sorun. Bayadır eski sürümü kullanıyordum mavi ekran yememek için ama bu sefer de oyunlarda performans sorunu, grafiklerde bozulma vs. oluyor...
  13. charaa

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Yük altinda işlemci 85 derece üstüne çıkıyor. Ama öyle çok fazla bir işlem yapmıyorken de mavi ekran yediğim oluyor. Ama sıcaklıkla da alakalı olabilir bilmiyorum PC'de hiç bir şey yapmıyorken ya da çok çok az işlem varken mavi ekran yediğim hatırlamıyorum. Geçen mesela arkadaki her şeyi...
  14. charaa

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Yaklaşık bir yıl önce başladı mavi ekran sorunu ama o zamanlar nadir 1,2 oyuna girerken oluyordu bu sorun sadece. O oyunlar ile alakalıdır diye çok umursamamıştım ama 1,2 aydır oyunlara girerken mavi ekran hatası alma sayım artmaya başlamıştı. Son 1 haftadır hem oyunlara girerken hem de normal...
  15. charaa

👉Hayvan gibi yememe rağmen kilo alamıyorum?

Kanka boş ver bence. 16 yaşındayım bende arkadaşım 173 50 kiloydu. Kilo alacağım diye yazın kendini yırttı hasta oldu, kusma vs. bir sürü sorun yaşadı. Daha sonra bıraktı hiç bir şey yapmadan 5-6 kilo aldı. Şu an 56 kilo falan.
  16. charaa

👉Hayvan gibi yememe rağmen kilo alamıyorum?

Yaktığınız kalorinin üstünde yerseniz kilo almamanız imkansız. Tabii çok yakıyorsan alman biraz zor. Tavsiyem ekstra olarak kuruyemiş, fıstık ezmesi vs. tüketmen.
  17. charaa

Modem, sinyal artırıcı olarak kullanılır mı?

Merhaba. Bende iki adet modem var. Birisi ASUS'un AC750 modeli diğeri ise TP-Link td-W9970. ASUS'u yeni aldım sayılır. 1-2 ay oldu. Ama interneti kullanırken kendi kendine X süre sonra (bazen yarım saat bazen 7-8 saat) internet hızı 1Mbps'nin bile altına düşüyor. Hiçbir site açılmıyor. Modemi...
  18. charaa

Yardım Kulaklık mikrofonu kullanılamıyor.

Çok saçma bir şey. Normalde kulaklığı taktığında aygıtlarda kulaklık olarak gözükmesi lazım ama hala hoparlör (realtek) bilmem ne yazıyor. Mikrofon da aynı şekilde.
  19. charaa

Yardım Kulaklık mikrofonu kullanılamıyor.

Bilgisayarında çift jak varsa kutudan çıkan kabloyu kullanmalısın.
  20. charaa

15 yaşında boy uzar mı ?

Olm takmayın bu kadar 170 boyum var ben takmıyorum.
Geri