Arama sonuçları: *

• Users: aftercall81
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

MERHABA LİAN Lİ MİNİ SNOW KASAMA BEYAZ 360LIK SIVI SOĞUTMAM SIĞMADI..

LİAN Lİ MİNİ SNOW BEYAZ DDR5 KASA TOPLUYORUM 280LİK BEYAZ SIVI SOĞUTMA BULAMADIM 360LIK LİAN Lİ GALAHAD VAR ELİMDE ANCAK MSİ Z690 FORCE WİFİ ANAKARTIMDA ÜST TARAFA OLMUYOR ANAKARTIN SOĞUTUCULARI DENK GELİYOR VE RAMLER SIĞMIYOR. KASA KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN KASANIN ALTINA TAKSAM SORUN OLUR MU?
  2. A

dell alienware m15 r4 100 derece işlemci sıcaklığı normal gözüküyor :D

evet cs go oynuyorum fps tabanlı ve işlemci ağırlıklı bir oyun. aslında güç kullanımını işlemcinin üstünden alıp ekran kartına verebilsem güzel olacak...
  3. A

kapattım şimdi normale döndü teşekkür ederim :D agresifteymiş :D 1692817482 ama belirtmek isterim ki kapatınca fps değerlerimde düştü :(
  4. A

merhaba arkadaşlar, leptobuma sıvı metal ice dragon macun yaptım, fanları temizledim felan ancak halen cs go da 90-100 derecelerde çalışıyor daha öncede bu şekildeydi. fanlarım tam yükte çalışmakta hatta 6 fanlı leptop soğutucumda mevcut altında ancak sıcaklık normalmiş gibi çalışıyor. fps de...
  5. A

mavi ekran hatası alıyorum acill yardım lütfen..

kurdum sorun tam olarak ne anladınız mı acaba?
  6. A

dpc watchdog violation yazıyor
  7. A

hayırlı günler, günde en az bir kere aldığım mavi ekran hatası için minidump dosyalarımı paylasıyorum. sorun nerededir acaba 2tb lık bir m2 ssdim var ondan supheleniyorum. yardımcı olurmusunuz.. sebebi ne olabilir bir türlü çözemedim. win 11 kullanıcısıyım. 1683363640...
  8. A

dpc watchdog violation mavi ekran hatası

çok teşekkür ederim, yüklüyorum şimdi
  9. A

https://drive.google.com/file/d/1M7HECkNG0v5Exw0G6XFOxDJJ1jQXb5DC/view?usp=sharing
  10. A

yüklenmiyor hocam ya desteklemiyor sanırım
  11. A

minidump dosyalarım 1678042087
  12. A

alienware leptobumda win11 de belli aralıklarla dpc watchdog violation hatası mavi ekran hatasını alıyorum. tecrübeli biri yardımcı olabilirmi minidump dosyaları paylasıyorum. şimdiden teşekkürler.
Geri