Arama sonuçları: *

• Users: gamez
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Ekran Kartı boşta ve oyunlarda aynı sıcaklıklarda

Ekran kartım Gigabyte Rtx 2060, boştayken sıcaklık değerini MSI Afterburner'da 80-85 arası görüyorum, fan hızlarını biraz oynattığımda 70 dereceye tekrar iniyor, oyunlarda ise yine MSI Afterburner'de 82-83 derece civarı görünüyor. Oyundayken aldığım sıcaklık fanların hızıyla oynamadan aldığım...
  2. G

Dead Space Remake oyunu RTX 2060'da kasıyor.

5500 düşünüyorum. işlemciyi değiştirdiğimde sorun düzelir mi peki? 5500 mü 3600 mü performans anlamında üstün?
  3. G

rdr2, cyberpunk, far cry 6, plague tale: requiem gibi oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. son 1 haftada high on life ( 1 hafta önce herhangi bir sıkıntı yoktu ), alan wake remastered gibi oyunlarda da düşük fps aldım. ben tozdan dolayı böyle bir sorun yaşadığımı düşündüm başta ama ne...
  4. G

Sistem Özelliklerim: 16 GB Ram Amd Ryzen 1600 AF RTX 2060 6GB Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. İşlemcim biraz sıkıntılı sadece. Diğerleri önerilen ve minimum arasında görünüyor. Ancak DLSS Balanced/Performance hatta Ultra Performance açıkken Lowda dahi kasıyor. Oyunu ilk...
Geri