Arama sonuçları: *

• Users: Livingdead
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

BOŞTA RAM KULLANIMI ÇOK FAZLA

merhabalar . pc boşta iken ram kullanımı çok fazla yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  2. L

wmı provider host CPU %50 kullanıyor

Merhabalar .wmı provider host adlı uygulamanın CPU kullanımı %50lere kadar çıkıyor . Bu normal bir durum mu? Eğer normal değilse ne yapmalıyım? Windows 11 AMD 5600x Gigabyte 3070 vision 16 ram Gigabyte b550 anakart
  3. L

🔴 Sizde şimdi CS2'de VAC Ban'mı yediniz? Valve büyük hata yaptı!

4180 saat oyunum var bende ban yemişim (hile kullanmadığım halde) umarım düzeltirler
  4. L

Samsung tizen için ÜCRETSİZ IPTV UYGULAMASI VAR MI ?

merhabalar . samsung tv kullanıcıyım. mağazadaki iptv uygulamalarının çoğu ücret talep etmekte . bildiğin ve düzgün çalışan ücretsiz bir uygulama var mı ?
  5. L

Yardım Pc için gamepad ne almalıyım.?

Katılıyorum ama pahalı maalesefki 1700 tl falandı sıfırı. İkinci elde de pek güvenilir olmayabilir. Aldığım kişi nasıl kullanmıştır bilemem. O biraz riskli
  6. L

Yardım Pc için gamepad ne almalıyım.?

Merhabalar. Güncel oyunları oynamak için gamepad almak istiyorum ne önerebilirsiniz? Windows 11 kullanıyorum. Pc de kullanacağım. Sorun çıkarmayacak (bağlantı vs) sağlam bir şey arıyorum. Bütçe : 500 ile 1500 tl arası. (Öncelik daha uygun fiyat )
  7. L

Yardım mining erkan kartı değerlerini nasıl eski haline getirebilirim ?

bunun çözümü nedir acaba ? yazılımsal bir şey mi yoksa donanımsal mı ?
  8. L

Yardım mining erkan kartı değerlerini nasıl eski haline getirebilirim ?

merhabalar . gigabyte vizion 3070 kullanıyorum . daha önceden mining yapılmış bir kart. boşta ki sıcaklık değeri 40 derecelerde . ama bir oyuna girdim de 15 20 dakika sonra sıcaklar 80 85 çıkıyor. hatta 90a çıkıp kapandı . bunun nedeni ne olabilir ? daha önceden mining yapılıp o ayarlarda...
  9. L

Öneri 5600x için hava soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x94rd-dkccx94rd-cpu-sogutucu-fiyati,101772620.html Bu soğutucu nasıl olur?
  10. L

Öneri 5600x için hava soğutucu önerisi

Merhabalar. Ryzenn 5 5600x kullanıyorum hava soğutma önerisinde bulunabilir misiniz. Uygun fiyatlı olursa sevinirim. Teşekkürler. (not :oyun için kullanacağum pc yi)
  11. L

Yardım Ryzen 5 5600x stok soğutucu ile 90 derece

Ekte ki fotoğraf şu an arkadaşımın pc si. Howards legacy 2k ultra da ki sıcaklık değerleri. Arkadaşımda cs oynuyor onun sıcaklarık değerleri de 65ler de geziyor Dün bende cs go girdim işlemci sıcaklığı 93 dereceyi gördü. Aynı işlemci aynı fan. Biri 60 biri 90. Bu sadece stok fanla mı ilgili...
  12. L

Aynı işlemci ve stok fan ile arkadaşım da kullanıyor ama 60 70 derecede onda neden öyle bir anlam veremiyorum
  13. L

Hocam söküp taktım fanı. termal macun var mı yok mu diye emin olmak için. Onun görüntüsü o
  14. L

Merhabalar. Yeni bir sistem topladım Ryzen 5 5600x(stok fan) Gigabyte gaming x v2 anakart Xpg 2x8 3600mhz cl18 Gigabyte 3070 vision 1tb mld ssd Termaltake versa t25 tg (650 w psu dahili) Parçalar bu şekilde. Normal windows vs kurtum sadece cs go oyununu yükledim fan sesi artmaya başladı...
  15. L

Yardım Gençer Gaming DA-C hazır kasa sistem siparişi

bende de aynı durum var şu an . parayı çektiler siparişi iptal ettiler . inşallah düzeltip gönderirler.
  16. L

GENÇERGAMİNG - DA-C 11.799 TL LİK KAMPANYALI SİSTEM

hocam umarım halledir ama açıkçası pek ümidim yok şahsen, sistemi göndereceklerini zannetmiyorum. temennim ücreti geri alabilmek artık :)
  17. L

GENÇERGAMİNG - DA-C 11.799 TL LİK KAMPANYALI SİSTEM

Hocam merhabalar . bugün DONANIM ARŞİVİ youtube kanalından yayınlanan videoda 11799 tllik sistem vardı, gençergaming sitesinden kampanyalı sistemi kredi kartı ile satın aldım. ücret hesabımdan çekildi. 10 dakika sonra siparişiniz iptal edildi diye mail geldi. Acaba bu çekilen tutar ne zaman...
Geri