Hazır ayakkabı konusu varken. Amazon bazı ayakkabıları Flo gibi yerlere göre neredeysen bin tl daha ucuza satıyor sebebi nedir? (Puma, nike gibi markaları)
Monstordan laptop aldım fakat kadıköy mağazasından teslim almak istediğimi belirttim seçeneklerde ama teslimat yeri ev adresim olarak gözüküyor ne yapmam lazım? Mağazadan almak istiyorum.
https://hizliresim.com/c9m24l1
Demekle keşke olsa o kadar kötü durumdayım ki bazı şarkılar vardı hep beraber dinlerdik onları tesadüfen bile bir yerde duysam kötü oluyorum Naısl kurtulacam bu düşünceden bilmiyorum
Bir kızdan ayrılma olayı varda o yüzden dinlenemiyorum kafamın içi sürekli onda o yüzden bir şeylerle oyalanmam lazım evde pc bakıyorum ama oda bir yere kadar
Merhaba arkadaşlar
İstanbulda yaşıyorum pek arkadaş çevrem ve sosyalleşecek ortamım pek yok. Etkinlikler kurslar vs tarzı şeyler neler önerirsiniz bana?
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım GetContact kullanarak nasıl kaydedildiğine bakmış ve kötü bir şekilde kaydedilmiş acaba bunu kim kaydetmiş öğrenebilme imkanım var mı? (Benim için önemli simdiden teşekkür ederim.)
Selamlar,
Bilgisayarım iyi fakat oyun arkadaşım ve ekibim olmadığı için sıkılıyorum.
Bu aralar CS2 oynuyorum sadece. Farklı oyunlar oynayabilirim.
Yaş 24