Arama sonuçları: *

• Users: mamır90
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

🔥İndirim Hotiç Erkek Deri Spor Ayakkabı 🔥698₺

Hazır ayakkabı konusu varken. Amazon bazı ayakkabıları Flo gibi yerlere göre neredeysen bin tl daha ucuza satıyor sebebi nedir? (Puma, nike gibi markaları)
  2. M

Yardım Türknet sizce nasıl ?

Benim pek bilgim yok ama ben tt'yim kötü
  3. M

Monstordan laptop aldım.

monstorda yoktur bence ama
  4. M

Monstordan laptop aldım.

Yok son çağrı 21.00 da alıyorlar.
  5. M

Monstordan laptop aldım.

Yarın arasam desem ben mağazadan almak istiyorum olur mu acaba?
  6. M

Monstordan laptop aldım.

Monstordan laptop aldım fakat kadıköy mağazasından teslim almak istediğimi belirttim seçeneklerde ama teslimat yeri ev adresim olarak gözüküyor ne yapmam lazım? Mağazadan almak istiyorum. https://hizliresim.com/c9m24l1
  7. M

Genel Sosyalleşme ve aktivite bulma

Tamam kanka sağol
  8. M

Haklısın yalan yok. Sence ne yapayım önerin ne? unut takma vs olmuyor duygularımı yenemiyorum
  9. M

Demekle keşke olsa o kadar kötü durumdayım ki bazı şarkılar vardı hep beraber dinlerdik onları tesadüfen bile bir yerde duysam kötü oluyorum Naısl kurtulacam bu düşünceden bilmiyorum
  10. M

Bir kızdan ayrılma olayı varda o yüzden dinlenemiyorum kafamın içi sürekli onda o yüzden bir şeylerle oyalanmam lazım evde pc bakıyorum ama oda bir yere kadar
  11. M

Okul olayı yok ya hafta içi bir şekilde iş vs geçiyorsa hafta sonu çok bunalıyorum yaş 24
  12. M

Fitnesse gittim ama bir süre sonra sıkıldım böyle spordan ziyade aktivite olsa daha iyi olacak
  13. M

Merhaba arkadaşlar İstanbulda yaşıyorum pek arkadaş çevrem ve sosyalleşecek ortamım pek yok. Etkinlikler kurslar vs tarzı şeyler neler önerirsiniz bana?
  14. M

GetContact Kullanımı

Deneme yanılma yöntemi yani
  15. M

GetContact Kullanımı

Peki üyelik satın alısam kim o şekilde kaydetmiş kesin görebilir miyim?
  16. M

GetContact Kullanımı

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım GetContact kullanarak nasıl kaydedildiğine bakmış ve kötü bir şekilde kaydedilmiş acaba bunu kim kaydetmiş öğrenebilme imkanım var mı? (Benim için önemli simdiden teşekkür ederim.)
  17. M

Oyun Arkadaşı arıyorum.

Yok kanka r6 bir kere indirdim ama sarmamıştı
  18. M

Oyun Arkadaşı arıyorum.

Selamlar, Bilgisayarım iyi fakat oyun arkadaşım ve ekibim olmadığı için sıkılıyorum. Bu aralar CS2 oynuyorum sadece. Farklı oyunlar oynayabilirim. Yaş 24
  19. M

Yardım IPHONE 16 PRO ısınma sorunu

Ben normal olduğunu düşünüyorum. Fakat rahatsızsan bir garantiye gönder.
  20. M

🔥İndirim Sandisk 480 GB SSD 🔥899 TL

Peki önerin nedir? amaç eski laptobu hızlandır
Geri