Arama sonuçları: *

1. The Genghis Khan

HDD PC'de Görünmüyor

Merhaba arkadaşlar. Dün PC'de yedekte kullandığım HDD'ye resim atarken birden HDD bilgisayarda görünmemeye başladı. Ne yaptıysam görünür hale getiremedim. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. The Genghis Khan

Laptop RAM Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda tavsiyenizi almak istiyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g614jv-n3110-intel-core-i7-13650hx-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003X9GTQ?magaza=Hepsiburada bu model laptop kullanıyorum. RAM'i 16 gb tek...
  3. The Genghis Khan

Laptop Çantası Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Laptop çantası konusunda tavsiyenizi almak istiyorum. Asus Rog Strix G16 (16 inc) modeli laptopum var. Laptopuma göre çokta maddi olarak zorlamayacak kadar güzel ve kullanışlı bir çanta almak istiyorum. Acaba tavsiyeleriniz nedir?
  4. The Genghis Khan

SSD'im bir anda bozuldu. Çözümü var mıdır?

İşte bozulma ihtimalini hiç dikkate almadım. Keşke HDD'ye aktarsaydım dosyalarımı. :/
  5. The Genghis Khan

SSD'im bir anda bozuldu. Çözümü var mıdır?

Merhabalar. MLD 1 TB modeli ssd'im vardı. Geçen hafta bir anda bozuldu. PC'de görünmüyor ssd. Acaba bu sorunun düzeltilme ihtimali var mıdır? Çünkü içinde önemli dosyalarım vardı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  6. The Genghis Khan

Asus Rog Strix G16 Model Farkının Bir Önemi Olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Laptop almak niyetindeyim. Hepsiburada'da Rog Strix G16'nın aynı özelliklerde iki farklı ürün kodu detayına takıldım. Biri bu ...
  7. The Genghis Khan

Asus Tuf Gaming A15 FA507XI-LP041 sizce nasıldır?

Merhaba arkadaşlar. Sizce bu laptop nasıldır? Alınabilirliği var mı ya da başka iyi alternatif laptop var mıdır? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp041-8gb-rtx4070-140w-ryzen-9-7940hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004H2G87
  8. The Genghis Khan

MW2'de "Disconnect from Server" Hatası

Merhaba arkadaşlar. İçinizde benim gibi MW2'de "Disconnect from Server" hatası alan oluyor mu? Bu durumu nasıl düzeltebiliriz?
  9. The Genghis Khan

i5 13600k İşlemcim Çok Isınıyor !!

Aynen hocam. Allahtan MSI anakart biosunda böyle kolay seçenek sunmuşlar. Ayrıca neredeyse hiç performans farkı da olmuyor. Çok az yani ve dediğin gibi voltaj düşüşünden dolayı ısıda da gözle görülür bir düşüş yaşanıyor.
  10. The Genghis Khan

Hocam Gigabyte anakart için undervolting ayarı için şöyle bir video buldum. Umarım işine yarar. :)
  11. The Genghis Khan

Bakarım tabii.
  12. The Genghis Khan

Oldu mu hocam?
  13. The Genghis Khan

Bu arada şöyle bir olay keşfettik arkadaşımla. Bunu deneyince hakikaten biraz sıcaklık farketti.
  14. The Genghis Khan

Takip ettim hocam. MW2'de 125 Watt güç tüketiyor en fazla. O sırada sıcaklık 85-88 derece arasında geziyor. İşlemci gücü de 5.0 Ghz'a çıkıyor.
  15. The Genghis Khan

Tamam hocam. Şimdi kendim biraz kurcalayınca buldum. İzleme bölümündeki "Aktif donanım izleme grafiği" kısmında galiba AIDA64.dll kısmı seçili olmadığından dolayı aktif etmemiş. Aktif edince düzeldi. Şimdi test edip size sonuçları bildiririm. :)
  16. The Genghis Khan

Anladım hocam ama dediğim gibi ayarlar kısmında o seçenek görünmedi bende maalesef. :( Acaba başka bir ayarı mı var?
  17. The Genghis Khan

Bende çıkmadı o kısım hocam. Yani en son ki sürümünü indirdim. :/
  18. The Genghis Khan

İşlemcinin ne kadar watt harcadığını göstermiyor program. Sadece GPU'nun ne kadar harcadığını görebiliyorum.
  19. The Genghis Khan

Hangi programla görebilirim acaba?
  20. The Genghis Khan

185 Watt modu derken hocam? Hangi program üzerinden görebilirim? 1677605856 Yani videolara bakarak montajını yaptım ama belki de bir yerde atladığım bir yer olabilir dediğin gibi. 1677605928 Yani bende anlayamadım. Birde bazen masaüstündeyken yük altına girer gibi boost yapıyor işlemci. Bu...
Geri