Arama sonuçları: *

• Users: Mert_007
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Mert_007

50 60 Bin TL Telefon

Nasıl bir telefon istediğine bağlı. Küçük kamerası iyi bataryası iyi olsun dersen x200fe var. Sanırım 45k ya düşmüştü o. Büyük telefon istersen x300 var ama kamera çıkıntısı rahatsız edebilir onun. Ne için kullancağına bağlı. Samsungun S serilerinede bakabilirsin.
  2. Mert_007

🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Bu R36 yı falan aratır mı hocam?
  3. Mert_007

4k nasıl hocam alternatifine falan göre? Var mı onuda bilmiyorum.
  4. Mert_007

Güzel güzel ikisinide destekliyor anladığım kadarıyla. Ucuza bi stand gibi bir şey arıyordum loadcell alırsam diye. Güzel oldu bu teşekkür ederim. Şimdi diğer sorun koltuğu halletmek :D
  5. Mert_007

O standı SRP loadcell pedal ve moza r5 ile kombinleyebilir miyiz? Birde moza tarafında güzel bir indirim olursa etikler misiniz?
  6. Mert_007

İphone 17 fiyatını hak ediyor mu

O fiyatta kamera odaklı çok daha iyi telefonlar var o yüzden. 17 pro/pro max olsa belki alınabilirdi ama 70-75k lara çıkılınca çok çok daha iyi kameralı telefonlar geliyor.
  7. Mert_007

Öneri Samsung S25 Ultra mı iPhone 17 mi

Küçük telefon isterseniz x300 de olabilir X200fe de olabilir aslında hocam. X200fe şuan 45k ya geliyor kupon koduyla. Bir bakın isterseniz.
  8. Mert_007

Eğer esnetebilme durumunuz varsa kesinlikle değer. Eğer yoksa S25U alın kesinlikle.
  9. Mert_007

Kamera odağınızsa Vivo x300 pro alın geçin. Öğrenciysen 85 e geliyor. Bütçeyi biraz daha arttırmanız gerekebilir ama değer.
  10. Mert_007

Ekranı bozulan telefona nasıl erişilir?

Aynı sorunu bnede yaşadımda çözümünü bulamadım. Daha önce bilgisayar ile eşleştirip bağladıysanız duruyorsa belki bir ihtimal teklar bağlanıp ordan ayarlayabilirsiniz belki.
  11. Mert_007

Ekranı bozulan telefona nasıl erişilir?

Telefoncuya gidip orda yede bir ekran varsa verileri almak için onu taktırıp aktarıp geri bırakabilirsiniz. Ya da son mesajdaki gibi bağlayabiliyorsanız HDMI da olur.
  12. Mert_007

Kamera içinse almayın hocam. Eğer iphonedan başka seçenek yok bu fiyata iyi olsun derseniz 17 olabilir. Ya da alt serilerden gelen pro /pro max falan.
  13. Mert_007

İphone bazında evet. Genel tüm piyasa ise hayır. 16 alcağına 17 al direkt.
  14. Mert_007

MOZA R3 AYAR TUTMUYOR

@Advocate
  15. Mert_007

Yurtdışından ürün getiren var mı?

Bu modellerin hiç birine kayıt yapılmıyor aklında bulunsun. İçlerinden hangisi dersen sana kalmış. 1775807458 Onu önermem o fiyat bandında. Daha güzel telefonlar gelir.
  16. Mert_007

Dirençte var yazılımda. Tavsiyem dirence hiç bulaşmayın riskli oluyor anakarta müdahele olduğu için. Pek bilmeyen biri yaparsa şebeke sorunu vs. gibi birçok sorun çıkabiliyor. Kutudaki imei ile cihaz içindeki eğer kayıtlı alırsan tutmaz büyük ihtimal. Çünkü o telefona yazılım atıp nokia 3310...
  17. Mert_007

Yurt dışından aldığın her telefonu 4+4 8 ay kullanabilirsin ancak. (2sim varsa) 4 ay o telefonunun hattını kullanamazsın. Bunu göze alıyorsan telefonu ne amaçla kullancaksan ona göre öneri yapiyim. Kamera ise vivonun x serileri olabilir mesela. Oyun içinse başka telefonlarda olur. Eğer ben kayıt...
  18. Mert_007

Kuranı Kerim'de Çok Değişik Bir Hata Buldum.

Aha geldi benim favori dizimin yeni bölümü.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
  19. Mert_007

Ayrıldıktan Hemen Sonra başkası ile konuşmak

Ona nerden ulaştınız? Birde dediğim gibi boşverin. Evet demesi kolay ama gerçekten değmez. Düşünüp kendinizi yıpratacağınıza gidip kendinizi geliştirin bir şeyde ya da günlük rutininiz neyse devam edin. Dediğim gibi ben olsam tutkularımla hobilerimle kafa dağıtırdım. Öyle biriyse zaten hiç...
  20. Mert_007

Yurt Dışı Telefon Almak İçin Güvenilir Site Önerileri?

Gidipte bakabilirsiniz kontrol edip öyle alırsınız iyice inceleyip.
Geri