Arama sonuçları: *

• Users: MelihSak
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MelihSak

❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid I360- 3.799 TL

alırdım be neyse
  2. MelihSak

RTX3080 Yerine RTX5060 Mı almalıydim?

RTX 3080 kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim aynı bütçeler de aynı soru işaretleri ile uğraştım hocam e spor oyunları oynuyorsan kas gücü ağırlıklı rtx 3080, 5060 dan iyidir teknolojiler cart curt işine yaramaz bu tarz oyunlarda ama sen 1080p ultra ve 2k orta ve low da takılıcam ve hikayeli...
  3. MelihSak

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

arkadaşlar 30k bütçe var ekran kartı lazım sıfır olur 2. el olur tercihen 5000 serisi
  4. MelihSak

🔥İndirim Thermalright ARGB Siyah 3'lü 12 cm Kasa Fanı TROY Kart ile 848 TL

Bende beyazı var memnunum sesi yok denebilecek kadar az
  5. MelihSak

❌İndirim Bitti! Cooler Master Hyper 612 APEX Kule Tipi Soğutucu 2498 TL !🔥(Yarı Fiyatına)

Beyaz versiyonu ve dijital göstergesi var mı
  6. MelihSak

🔥İndirim Obilet Garantili olanlar 1000TL indirim

Anasayfa da karşıma çıktı yakın zaman da bir yolculuğum olabilir bende faydalanıcam öğrenci arkadaşların çok işine yarar diye düşündüm. (Dayınıza amcanıza da yaptırtabilirsiniz gibi duruyor)
  7. MelihSak

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 Pulse DUAL (OUTLET) - 23.902 TL

güle güle kullan 5070 rakibi güzel fiyat
  8. MelihSak

Aula F99 mekanik V3 switch kablosuz makrolu klavye lila 2435TL (AMAZON DEPO)

ctrl+alt+Q ile oluyormuş teşekkürler
  9. MelihSak

Aula F99 mekanik V3 switch kablosuz makrolu klavye lila 2435TL (AMAZON DEPO)

hocam bende de var bu klavye et işaretini nasıl yapıyorsun @ bunu yani Q + Alt tuşuna basınca olmuyor bende
  10. MelihSak

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

beyaz olanı var mı
  11. MelihSak

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 Pulse DUAL (OUTLET) - 23.902 TL

sorunsuz gelirse 9060xt den gayet geçmeye değer bir kart lütfen deneyimlerini buradan paylaş kart gelince
  12. MelihSak

Yardım 2500-3000 TL 0 veya 2. El gaming mouse tavsiyesi lazım

Arkadaşlar Razer basilisk X Hyperspeed mouse kullanıyordum normal de ama kediler sağolsunlar mouse'u ben ev de değilken itip parke üzerine düşürüp bu hale getirmişler o resim de görünen parçayı kaşıkla biraz zorladım ama oturmadı yuvasına sanırım kırılmış tamir olacağını da sanmıyorum sadece sağ...
  13. MelihSak

❌İndirim Bitti! Aula F75 Mekanik Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye 1971TL (Amazon depo ürünü)

şu anda o klavye den yazıyorum aula f75'den gayet sessiz bence blue switch gibi bam güm ses yok red switch'e yakın gri switch diye hatırlyıorum gayet keyifli hediye gelmişti gayet memnunum
  14. MelihSak

10.000TL civarı telefon önerisi

konuyu takip rez
  15. MelihSak

Yardım Portable Çin Malı SSD Bitlocker sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar can ciğer kardeşim dediğim arkadaşım bana no name bir ssd hediye etmişti ihtiyacım olduğu bir dönem geçenlerde karşıma bir video çıktı bitlocker nasıl atılır diye merak ettim denemek istedim bitlocker kilitlemesi yapılırken iptal mi oldu git gel mi yaptı kablosu bilmiyorum kapandı ssd...
Geri