Arama sonuçları: *

• Users: Roket_Hasan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Çözüldü✓ 30k-40k laptop önerisi

https://www.pazarama.com/lenovo-loq-15irh8-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-144hz-82xv00nktx-p-197528996691 Bu ürünü tavsiye ederim, şu an kendime de almayı planlıyorum bir yandan
  2. R

Yardım XBOX Controller bağlantı problemi

XBOX Controller da bağlantı problemi yaşıyoruz. Ağabeyim geçen günlerde almıştı. Elden Ringe girince bluetooth bağlantısı gidiyor. Sonradan da tekrar gözükmüyor birkaç sefer aç kapat yapınca düzeliyor anca. Bence sıkıntı bluetooth usb bağlantısından 4.0 bağlantı mevcut 5.0 alırsam sıkıntı...
  3. R

Yardım Grafik Tasarım için laptop önerisi

Dostlar laptop önerisi bekliyorum önceliklerim ekran panelinin IPS olması ve iyi bir işlemci olması benim için önemli. Önceliğim blender, photoshop tarzı programlar olacak, tavsiye edebileceğiniz bir laptop olursa sevinirim Bütçe 29k Şu ürünü buldum...
  4. R

Yardım Hangi marka model elektrikli süpürge almalıyım?

Elektrikli süpürge almayı planlıyorum dyson bu sektörün apple ı gibi iyi bir marka ama fiyatına değer mi? Daha ucuz ve daha etkili diyeceğiniz bir marka model var mı? Dyson çok iyi diyorsanız hangi modeli almam gerekir sizce? (Not evde kuş var her yere tüy döküyor).
  5. R

Ssdnin yanındaki sayılar ne anlama geliyor?

okuma / yazma hızları
  6. R

Apple watch 45mm metal kordon

Kuzenim bunu yurtdışından getirse paketini açıp çantasına atsa havaalanın da sıkıntı yaşar mı? Kuzenim de saat yok
  7. R

Site ye şahsi altyapı kurulumu

Herkese selam Kiptaş ın bir sitesinde oturuyorum türk telekom altyapısı mevcut değil büyük kutusu var için de süperonline sistemi var. Türk telekom altyapısnı kullanan firmalar üzerinden max 20mbps alıyorum. Ben şahsi olarak başvuru yapsam altyapı koyulması için olur mu yoksa site ile mi...
  8. R

Leptop Yenileme için öneri

Eski bir leptobum var lenovo Z5070 bunun satarak üstüne para koyarak biraz daha iyi bir şey almak istiyorum ne önerirsiniz IPS panelli olsun. Lenovo Thinkpad E15 I5-1235U düşünüyorum ama pahalı duruyor biraz başka önerisi olan var mı?
  9. R

FIFA 23 Security Violation

Xbox EA üzerinden Fifa23 indirirken bu hatayı alıyorum. Sebebi ve çözümü nedir güvenlik duvarı vs kapalı 1706208694 Tamm hallettim
  10. R

Opera adres çubuğundan arama yapma

tamm işte onun bir ayarı var da bulamadım o yüzden yardım istiyorum şuan bende kapalı
  11. R

o da var pc de kardeşim kullanıyor düz opera da da reklam engelleme ve vpn var
  12. R

düz
  13. R

Opera adres çubuğundan arama yaparken öneri vermiyor bunu nereden aktif edebilirim? 1705829319 Bilgisayarı sıfırladım yeni indirdim
  14. R

Yurtdışından m2 ssd getirmek

Kuzenim Almanya da yaşıyor parasını ona yollasam m2 ssd yi vergisiz sıkıntısız bir şekilde bana getirebilir mi? Bunu yaparken el çantasına ataması lazım öyle değil mi?
  15. R

Razer Deathadder Essential scroll jumping

Bende üfleme metodunu dün öğrendim teşekkür ederim.
  16. R

Razer Deathadder Essential scroll jumping

Kardeşim çözebildin mi aynı sıkıntıyı yaşıyorum Aynı sıkıntıyı yaşıyorum, çözebildiniz mi sıkıntıyı?
  17. R

Razer Deathadder Scroll Sorunu

2022 Eylül ayında Razer Deathadder satın almıştım 2 ay sıkıntısız süre kullandıktan sonra mouseun scrollu bozuldu. Yukarı çevirirken arada aşağı komutu atmaya, aşağıya çevirirken de yukarı komutu atmaya başladı. Bende ürünün garantisi var diye garantiye yolladım. Yenisi aldım ücret ödemeden ama...
Geri