Arama sonuçları: *

• Users: supremekalel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Öneri Manyetik Klavye Onerisine ihtiyacim var

Garanti belgesi yok. Cihaz dedigim gibi gaminggen garantili. Benim burda soylemek istedigim sey servise gittiginde ya acip bakmadilar ya da cok kusursuz paketlediler. Cunku ben cihaz bana nasil geldiyse naylonuydu posetiydi ayni sekilde gondermistim bana geliside birebir ayniydi bunu belirtmek...
  2. S

Ürün servisten geldi fakat servis raporu yok. Hatta ben nasıl paketlediysem öyle gelmiş yani kutuyu açtımda hiç bir değişiklik yok denendi mi denenmedi mi bilmiyorum.
  3. S

Wraith Teknik Destek

Bende orayada yaz sikayetini
  4. S

Yardım Bu klavye alinir mi?

Peki ya meyergaming servisi nasil? Vgn neon 75 sc urunu alinir mi?
  5. S

Wraith Teknik Destek

Evet ediyorlar bak burada paylastim sorunu. Ama thh ye basvuracagim bir de scyroxa yazacagim. Wraith ve gaminggentr ye guven olmuyor maalesef. https://www.sikayetvar.com/beta-plus-teknoloji/klavye-basili-kalma-sorunu-serviste-cozulmedi 1777414976 Sen yazmis miydin sikayetvara?
  6. S

Baktim fakat 1000hz olmasi dikkatimi cekti
  7. S

Onerin icin tesekkurler ama o sitelerden istemiyorum 1777412088 Bu klavye icin yorumun nedir? Bilgin var mi
  8. S

Urunde sorun oldugunda muhattap isterim. Siz ne onerecektiniz? Bu klavyenin prosunu alabilirdim eger onerirseniz
  9. S

Bu fiyatlara cikarim ama guvenilir site olmasi sart. Gaminggenden urun aldim elimde kaldi o yuzden ozellikle amazon saticili urun ariyorum
  10. S

[H3 id='Aula+AG60+Alminyum+Manyetik+Klavye+Hall+Effect+Snowglow+Switch+8000Hz+bu+klavye+alinir+mi+Gaminggen+gibi+butik+klavye+satanlardan+almak+istemedigim+icin+amazondan+almayi+dusunuyorum.+Parasina+deger+mi']Aula AG60 Pro Alüminyum Manyetik Klavye Hall Effect Snowglow Switch 8000Hz bu klavye...
  11. S

Amazonda satilan modellere baktim 1000hz hep
  12. S

https://amzn.eu/d/0g4DWH9T İlk yoruma bakar misin? 😅 1777409605 Amazonun sattigi butik klavyeler var ordan alabilirim aslinda iyi birsey varsa
  13. S

Gaminggen den urun almam ya 2.kez basimi yakmam o kadar para veripte muhattap bulamiyorsam bi anlami yok yani 1777408162 Butik klavyelerde servis sorunu olmayan marka var mi?
  14. S

Scyrox turkiye yetkisi servisi gank oldu ama bu urunle ilgilenirler mi bilmiyorum. Yine bakarim ama sitede gaminggen garantili diyor. Scyroxa da bildirecegim. 1777407212 Dogru duzgun servis hizmeti olmayinca butik alasim gelmiyor. İlk butik klavyemde boyle bir sorun yasamisken bir daha ugrasmak...
  15. S

Bunda direk gaminggen bakiyor maalesef. Daha once bir cok alisverisim oldu ama ilk defa gaminggen garantili aldim husran oldu. Tuketici hakem heyetine basvuru yapacagim fatura talep ettim silinmis sistemden. Trendyola sikayet ettim kayit actilar ama sonuc cikar mi bilmiyorum. Apex pro gen3...
  16. S

https://www.sikayetvar.com/beta-plus-teknoloji/klavye-basili-kalma-sorunu-serviste-cozulmedi Yasadigim sorun bu sekilde. Tuketici hakem heyetine basvuracagim zaten fatura talebinde bulundum ve scyroxa durumu billdirecegim. 1777406052 Gaminggen gibi yerlerden urun almam urunun arkasinda...
  17. S

Klavye henuz elime ulasmadi. Ama gaminggen sayfasinda 2 yil gaminggen garantili oldugu yaziyor. Zaten durumu trendyol uzerinden betaplusa bildirdim kayit olusturup klavyeyi gonderin inceleyelim dediler bende gonderdim ama ayni sekilde geri gonderdiler...
  18. S

Scyrox xpunk63 te sorun var. 2-4 saat araliginda gunluk kullanimda tus basili kaliyor yazilimsal olarak. İlk basta yazilimsaldir duzelir diye sey etmedim ama bu tur klavyelerde yasanabiliyormus bu sorun. 1 ay once betaplus mail attim geri donus yapmadi. Daha sonra trendyol uzerinden iletisime...
  19. S

Ne onerirsiniz?
  20. S

Gaminggenden aldigim klavyenin sorunlu olmasindan kaynakli olarak yeni klavye arayisindayim. Gaminggen, wraith gibi butik klavye onerisi istemiyorum. Uzun yillar killanabilecegim ve ariza oldugunda muhattap bulabilecegim bir klavye marka model onerisi istiyorum.
Geri