Arama sonuçları: *

• Users: hakan274
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Arkadaşlar Acil bakarmisiniz

Dün Tamirci güç kaynağını başka bir bilgisayarda denedi ve bilgisayar açıldı benim kasadan da işlemciyi çıkarıp denedi gene anakart tepki almıyor fanlar dönmüyor
  2. H

CPU kablosunu çıkardığım zaman saatlerce çalışıyor ama sadece fanlar çalışıyor ama çpu taktığım zaman hiçbir şeyde gram tepki yok 1754212322 Anakart mı yanmıştır
  3. H

Pc Render yaparken birden kapandı ve birdaha açamadım bende kasayı bilgisayarcıya götürdüm PSU dan şüphelendi ve başka bir pcde denedi ve diğer bilgisayar sorunsuz çalıştı ve bu sefer başka bir güç kaynağından benim kasayı çalıştırmayı denedi ama kasada hic tepki gelmedi ve anakart sorunu...
  4. H

televizyonda hdmi 4k 60 fps iken simdi maksimum görüntü hızı 30 fps görünüyor

televizyonda hdmi 4k 60 fps iken simdi maksimum görüntü hızı 30 fps görünüyor neden olabilir tvde 3 tane hdmi girisi var normalde 2 si 30 hz birtaneside 60 hz veriyorken simdi hepsi 30 hz veriyor
  5. H

özelliklerinden anlamam dün aksam 11600 tden bu sistemi aldım sizce nasıl

tesekkürler hocam acaba kac güne gönderir 165 cm 4k tvde 4 k pes oynamak icin aldım
  6. H

valla donanım arsivi video paylastı 5 sn sonra siteye gittim stok bitmis uyarısı verdi yorumları okurken sinerjide aynısı var dedi birisi hemen ordan aldım ben aldıktan sonra satısı durdurdular:D
  7. H

önerecegin marka varmı birde bu anakartla oc yapılmıyormus heralde dogrumudur
  8. H

degiştirmem gereken bir parcası varmı 1675624507 valla ben aldıgımda sistem gidip geliyordu satıs kapandı sonra 14500 yaptılar 1675624568 peki psuda sorunmu var
  9. H

hocam bilgisayardan özelliklerinden hic anlamam dün aksam 11600 tden bu sistemi aldım sizce nasıl https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-freya-ryzen-5-5600-16gb-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896
Geri