Arama sonuçları: *

• Users: Gökgül
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Çözüldü✓ Sony WH-1000XM4 - Sennheiser Momentum 4 Hangisini Alayım?

Anladım. Sennheiserin sesi daha iyi bile olsa skullcandydeki bass deneyimi, bir tık daha kötü bir ses için bile kabul edilebilir diyorsunuz yani. Genel olarak rap dinleyeceğim peki bu kulaklıkta diğer sesler bassın altında kalıyor mu? Yani vokaller mesela temiz mi yoksa metalik bir ses alıyor muyuz?
  2. G

Çözüldü✓ Sony WH-1000XM4 - Sennheiser Momentum 4 Hangisini Alayım?

Kanka selamlar Skullcandy Crusher Evo almayı planlıyorum. Sennheiser Accentum ile arasında kaldım. Skullcandyde çok kuvettli bir bass var sennheiserde de okuduğuma göre daha dengeli bir ses profili varmış. Peki skullcandyde bass dışındaki sesler nasıl? Özel ses profili ve ekolayzer ile...
  3. G

Skullcandy Crusher Evo Alınır mı?

Selam. Skullcandy Crusher Evo modelini almayı planlıyorum. Genel olarak hiphop müzik dinliyorum. O fiyatlara önerdiğiniz daha iyi bir kulaklık var mıdır? Alınır mı? Kullanan varsa da artısını eksisini dinlemeyi isterim.
  4. G

WhatsApp uygulamaya girene kadar mesaj gelmiyor

Selam. Yaklaşık 1 haftadır ben WhatsApp'a girene kadar ne bildirim alabiliyorum ne mesajlar iletiliyor. Sadece WhatsApp'a girdiğimde mesajlar geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  5. G

Apple Music" bu parça şu anda ülkenizdeki veya bölgenizdeki mağazada bulunmuyor"

Selam. Shazam ile 3 ay bedava Apple Music aboneliği aldım ama çoğu şarkıda ekteki gibi bir hata alıyorum. Hatayı aldığım şarkıları aratıp dinlediğimde sıkıntı yok ama playlistin içinden dinlemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Geri