Arama sonuçları: *

• Users: berk yasa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

pc ile alakalı mı obs ile mi

2sinden de denedim aynı sorunla karşılaştım
  2. B

pc ile alakalı mı obs ile mi

arkadaşlar selam benim d urumum biraz acil yardım ederseniz çok sevinirim bilgisayarım r7 5700x gigabyte 3070 obste yayın yapıyorum fakat hikaye oyunlarında ve valorant lobisinde obs yayının fpsini 3e 5e çekiyor ama oyunun fpsini değil obs kendi fpsini düşürüyor bi türlü çözemedim yayını...
  3. B

Çözüldü✓ Çoklu Monitör Yavaşlama Sorunu

valla heralde ozaman işlemcim düşüktü o yüzden okadar daralttı beni şuan iyi gibi
  4. B

Yardım 2. monitör hz farklı olunca bir sorun olur mu?

ya 3070e yetiyor önceden 3500x vardı ona göre baya iyi de benim sistemi güncelledim yoksa intele uyumlu anakart falan filen maliyetli iş ama 70ti a bilmiyorum yayın yapmassan ucu ucuna besler 1080p de ben pubg de örnek %90gpu kullanımına %40 falan cpu yanlış hatırlamıyosam
  5. B

r7 5700x 3070 e ucu ucuna yetiyor yayın vesayre de yapıyorum zorluyor mesdela braz
  6. B

CSGO black bar kaldırma yardım

reis 1050 de o ayar var mı yokmu bilmiyorum bende gözüküyor ama 1679251817 şu şekil olması lazım
  7. B

yok reis anladım ama demek istediğim atıyorum valo yayını yaparken sanki oyunu 75hz de oynuyomuşum hissiyatına kapıldım söktüm monitörü bu seferde eksikliği hissediliyor yeniden taktım normal oynarken fark olmadı ama yayın açınca tekrar kasmasından korkuyorum birisi 1080 birisi 900p o yüzden...
  8. B

bende 3070 var rayzen 5 5700x ile 1080p de zar zor yetiyor bilgin olsun aldınmı almadın mı bilmiyorum ama ti odeli normaline göre daha fazla zorlar
  9. B

400 TL Rgb Klavye Önerisi..

%60 dersen gamepower warlock var 400ün biraz üstünde fakat animasyonlu rainbow ışık ve gerçek mekanik klavye ben kullanıyorum gayet güzel
  10. B

CSGO black bar kaldırma yardım

dostum nvidia denetim masasına giriyosun masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla var ona tıklayıp tam ekranı seçiyosun iyi oyunlar
  11. B

merhaba arkadaşlar 165 hz bir monitörüm var 2. ise 75hz 900p eski nesil bir monitör 3070im ve r7 5700x im var fakat 2. monitörü nezaman bağlasam oyunlarda kasıyomuş hissi oluyor özellikle yayınlarda sanki 75hz 5 ms ile oynuyomuşum gibi yavaş ve aşırı akıcısız gibi geliyor bunun bi çözümü var mı...
  12. B

harddisk sıkıntısı var

sağlığı 100 bad sektör yok m2 ssdm de var oyunlar videolar için hdd aldım fakat böyle sıkıntılar oldu çözemedim ilk aldığımda biçimlendirme de yaptım 1678394747
  13. B

harddisk sıkıntısı var

arkadaşlar selam bana yardımcı olabilirmisiniz sıkıntı yaşıyorum harddisk aldım bitane sanki hdd içine bişey yüklemek kullanılmak istemiyormuş gibi davranıyor tamam yavaş anlıyorum ama bukadar da saçmalama seviyesi normal değil bitane daha hdd var onda hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım bunda...
  14. B

ryzen5 3500x 1070ti ı besler mi

r5 3500x 1070ti ı beslemeye yeter mi pubg mobile falan oynanacak cod falan oynanabilir ucu ucuna besler gibi bir iki video izledim ama tam anlayamadım bilgisi olan varsa yardımcı olur mu lütfen
  15. B

Sistem uyumlu çalışır mı? Yorum yaparmısınız...

bende de ddr4 var 3200 şuanki devirde idare ediyor ileride değiştirilir yani çünkü ddr5 şuan için fazla maliyetli
  16. B

he bide bro şahsi fikrim oc luk makine tasarladıysan eğer 120 yerine 240 daha hoş kaçar kafan rahat olur en azından
  17. B

ekran kartı oc tamam da ne de olsa 60ti gpusuna sahip okadar bütçeli sisteme yazık kalır 3070 al he illa gddr6x olsun dersen 70ti x mesela he tabi sana kalmış ben sadece tavsiye veriyorum
  18. B

kardeşim benim tavsiyem işlemci 3060ti a göre biraz yüksek onun yerine biraz daha düşük amd belki olabilir 5600x ya da 5700x ekran kartını da 3070 veya ti faalaan alıp rami 1x yapıcağına 2x yaparsın ekran kartını 2.el temizlerinden almak daha mantıklı şu sıralar ben 3070 aldım memnunum şükür...
  19. B

MSI Suprimx vs PALİT GameRock

yani 2 GPU da aynı değişen tek şey marka kalitesi soğutma ve görünüş tamamen sana kalmış ama msı mı palit markası mı diye sorarsan cepav belli
Geri