Arama sonuçları: *

• Users: NeinnnFPS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

🔥İndirim Belkin 10000 Mah - 15w Powerbank - 664 TL

dahili kablosuyla hocam. üzerindeki lightning ile şarj ettim.
  2. N

evet, sizin için test ettim. %83 pil sağlığı olan iphone 11 cihazımı %19'da taktım 51 dkda %80 yapmış, powerbank'in şarjı %99du taktığımda oda %76 olmuş.
  3. N

🔥İndirim Tchibo 5 Adet 80`Li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

bende otomatik ürün tavsiye ettim yukarıdaki mesajımda. bende hem manuel hem otomatik makine var ayrıca flat burr değirmenimde var. değirmen temizliği önemli normal şartlarda ama otomatik makinelerde kimse dikkat etmiyor özel tozlar satılıyor kahve yağını arındırmak için ama dediğim gibi...
  4. N

yine de böceklenebilen bişey otomatik kahve makinelerinin içi. Yapmak şart o yüzden söyledim.
  5. N

temizliğini araştır, eğer sana kolay gelirse yapmaktan erinmeyeceksen en mantıklısı böyle bi setup kurmak.
  6. N

Ürün pratik ama hem bayat kahve içiyorsun hem de çok pahalı kahve içiyosun. 10000 TL 'ye Philips 2200 alıp herhangi bir yerden çekirdek kahveyi 800-900'e (hatta bazı sitelerde 600 liraya bile var kg fiyatı) alıp içmek çok daha mantıklı. Makine hediye gibi görünüyor ama uzun vadede parasını...
  7. N

yani yoğun kullansam kaliteli bir şey alırdım marka olarakta aslında spigenin slim aluminyum olanı 1000'e düştüğünde alacaktım vazgeçtim, sonra bu 570 liraya gelince yorumları da iyi olunca evde dursun en azından elektrik gider yolda vs lazım olur kablo taşımayayım dedim o yüzden tercih ettim...
  8. N

işin açığı bitirmedim bile komple doldurdum geldiğinde %70 civarıydı hocam. ama soru cevap kısmında 2-3 saat yazmışlar. iyi bir adaptör ve type'c ile şarj edersen pd ışığı yanıyor ordan anladım hızlı olduğunu lightningde yanmamıştı pd ışığı ve yavaş ilerliyordu % kısmı. type c ile hızlandı.
  9. N

geçen bunu aldım ; https://www.hepsiburada.com/s-link-p104-10000mah-prm-dahili-kablolu-hsc22-5w-pd20w-siyah-lcd-tasinabilir-pil-sarj-cihazi-powerbank-p-HBCV00008TA8FZ?magaza=Hepsiburada 3 kabloda üzerinde var usb a kullanmıyorum ama diğerli işe yarıyor. hemde ufak. hızlı şarj ediyor(en azından...
  10. N

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

normal klima 300 lira mı yakıyor kliması olmayan adam için sıcaktan çok bunalan için ufak bi uğraşla vantilatörü 10'a katlayacak ürün. 6000 TL'ye mobil klima alıp boklanmamalı bence. Alanlar güle güle kullansın seneye 7'ye satabilirsiniz bile fiyatları hep zamlanıyor.
  11. N

Yardım Type C Kulaklık Önerisi

ha400 amfiyle birlikte kz castor pro yanında bm800 setup'ını yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. bm800 mikrofonum var ama bu kadara gerek yok masaüstü usb mikrofonlarda iş görür. yaz kış çok daha rahat oluyor böyle. kafamda ağırlık olmuyor. öneririm.
  12. N

❌İndirim Bitti! Pati Clean 20 Litre Kedi Kumu 140 Lira

yapıyor. dağılıyor falan. bu paralara taş gibi kalan kum pek bulamadım ben. Proline alıyorum şimdi bi tık daha iyi bunlardan. Onunda tozu çok.
  13. N

vereceğini düşünüyorum neticede klima. Dekota levha alıp, boru kısmı için yuvarlak delik açıp pencereye uygun tatlı sert geçecek şekilde yaparsan daha kullanışlı olur hem pencere parçasına bi ton para vermezsin. Hemde yaz bitince o parçayı kaldırırsın kenara seneye tekrar takarsın seyyar olur.
  14. N

durulmayacak evdeyseniz ve kiracıysanız herr türlü iş görür. Hava aldığı kısmı da yalıtıp onu da ayrı bi boruyla alırsanız daha verimli çalışır. Buz gibi yapmaz ama yaşanacak noktaya getirir. Sıcaklar bi acayip artık insanı çok yoruyor fiyat çok iyiymiş. Tabii gücü de düşük 7000 BTU. Ama bu...
  15. N

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

kahvenin öğütüldükten sonra tazeliği 30 dk çekirdek hali 5-6 ay düzgün saklanırsa yıl bazında dayanabilir. 20 paket tane almak pek mantıklı olmayabilir
  16. N

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

2-3bine elektrikli bir öğütücü alın, çekirdek kahve tüketin. ha ama granül kahveden keyif alan biriyseniz bu size yeter artar bile :)
  17. N

🔥İndirim Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 Cm Oyuncu 439 TL

wraith x semi hard modeli gibi bir speed hybrid mousepad bulamadım bir türlü. Klasse'de var mı böyle kaliteli speed bir mousepad? glorious aldım. pek alakası yok.
  18. N

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

mesajı düzeltmiştim ama evet aklımda fikir almak vardı zaten. uzun vadede ses yapmazsa rulman sesi vs. fiyat alınabilir duruyor ucuz değil ama tercih edilebilir
  19. N

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

pc stres testinde eski fanlarla yeni fanlarla karşılaştırmalı derece verebilir misin? belki o bir karşılaştırma olur. pardon son paragrafı görmeden yazmıştım. o zaman şans verilebilir arctic p12 var egzoz fanı olarak kullanıyorum yaz geldi nzxt kapalı kasa önünü delip öne fan almayı düşünüyordum...
  20. N

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

nt arkadaşlar umarım alırsınız 800 liraya 15 monitör
Geri