Arama sonuçları: *

• Users: egekösürw
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Asus rog strix 1080 53 derece

Masa altında bulunuyor 53 derece de
  2. E

Ekran kartım boşta 53 derece

Asus rog strix 1080 masa altında duruyor macunu yeni yeniledim Kasa thermaltake t25
  3. E

Başka bir steam hesabından indirdiğimiz oyunu kendi hesabımızda oynama

Ana hesabına gir oyunu kütüphane de ödünç al var öyle yap
  4. E

Bu çipin sorunu nedir

Bi ara depreme maruz kaldı ve ısı sı da yüksekti ve bilirsiniz ventus da kronik ısınma sorunu
  5. E

Bu çipin sorunu nedir

1660 super bozuldu ben 1080 aldım o da 2017 de alınmış garanti 2019 bitmiş içi açılmamış spot ürünü olarak kullanılmış ve macun üstünde kurumuş şekildeydi 1677536381
  6. E

Bu çipin sorunu nedir

Hyr kart 1080 zaten hiç içi açılmamış 1677536168 Dur atiyim ben sana alım tarihini
  7. E

Bu çipin sorunu nedir

Keşke ama bu yeni kart fırınlama bile olsa ne kadar dayanırdı 10 şubatta aldım hatta kartı tamircisi götürdüm adam dedi ki macun kurumuş
  8. E

Bu çipin sorunu nedir

Hmmm anladım evet itopya dan alınan kart vallaha kartı 10 şubatta aldım ama bozulsa bozulurdu dimi
  9. E

Bu çipin sorunu nedir

Itopya dan 0 almıştım ancak şöyle bisi var termal macunu yenilerken fark ettim çipin üstünde küçük şeyler vardı onlara da bulaşmıştı 1677535438 Yeni aldığım kart görmemiş fırınlama hatta garanti etiketi bile duruyor du
  10. E

Bu çipin sorunu nedir

Bu neden dolayı yanmış olabilir yani ben çıkardım temizledim taktım gelmedi görüntü 1677535122 asus rog strix 1080 aldım ama onda olmaz dimi öyle sorun eski ekran kartım da buydu msı 1660s ventus
  11. E

Bu çipin sorunu nedir

Hocam ben yeni kart aldım aldığım adam dedi ki gücü kapattıktan hemen sonra çıkarırsan kısa devre yapar bu doğru mu
  12. E

Bu çipin sorunu nedir

Tabi izin verirseniz
  13. E

Bu çipin sorunu nedir

Bisi sorucam
  14. E

Bu çipin sorunu nedir

Nedir sorunu ekran kartı çipi
  15. E

Pc nin güç kaynağını kapattıktan hemen sonra parça sökersem kısa devre yapar mı

Aldığım adam dedi ki yeni ekran kartını gücü kapattıktan hemen sonra çekersen kısa devre yapar doğru mu bide adam çipi fotosunu attı
  16. E

Pc nin güç kaynağını kapattıktan hemen sonra parça sökersem kısa devre yapar mı

Eski ekran kartım kısa devre yapmıştı oyüzden olur mu
  17. E

ASUS VG247Q1A modelinde ghosting olur mu?

Daha Uygun yok mu bunlardan
  18. E

3200 3300
  19. E

Asus tuf gaming vg247q1a 1ms 165hz 24 inch free sync
Geri