Arama sonuçları: *

• Users: Zagros
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Çözüldü✓ ❓ DA-C Sistemi için Soğutucu Önerisi R5 5600

Hocam monitörüm bu : Dell S2721DGFA 27 165 fps sabit alıyorum. Çünkü bu özellik açık olduğu için "V-Sync". Ama kapatınca 2k 185 civarı fps alıyorum. 1678692513 Arkadaşlar 214-xt aldın kurdum. Stres testinde 63dereceyi geçmedi. Gta5 ve Rdr2 de ise 60 dereceye ulaşmadı. Oyunlarda şuan en fazla...
  2. Z

Teşekkür ederim 214xt alacağım, gelince yorumlarımı yazacağım
  3. Z

Ag400 ile baya fiyat farkı var yakın performans verse yeter. 1678114982 İkiside sığıyor sanırım. Kasa özellikleri 160mm yazıyor. Perfan ile 214xt arasında performans farkı çok olur mu?
  4. Z

Hocam oyun ve yük altında max kaç derece gördünüz ve montajı zor mu ?
  5. Z

Teşekkür ederim önerin için.
  6. Z

Arkadaşlar Rdr2 ve Gta5 oyunlarında 2k'da işlemcim 89 dereceleri görüyor. Bu nedenle kule tipi soğutucu almak istiyorum. Hangi soğutucular bu sisteme uyumlu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıda bazı soğutucu isimleri yazdım en iyisi hangisidir veya başka bir öneriniz var mıdır...
  7. Z

2 k monitör tavsiyesi

Çok memnunum, inceleme videolarını izleyebilirsin. Bir çok özelliği var. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-s2721dgfa-27-1ms-qhd-freesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,1226664066.html
  8. Z

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Sonunda bu yazıyı görebildim.İnşallah hatasız çıkarda hayal kırılğı yaşamam.
  9. Z

Donanim Arşivi F/P Gençer Gaming sistemim geldi

Teşekkür ederim. Bende aynı sistemi aldım hala bekliyorum. Az önce kargolandı :D
  10. Z

Matematikte sıfırım ne yapabilirim?

Estagfurullah, ben en az 8 saat çalıştım. Maalesef çok çalışmak gerekiyor.
  11. Z

İnsan çok zor durumda kalınca öyle şeyler yapabiliyor ki! Bir plan ve programın olmalı yoksa vakit kaybı olur. Hepsini bir arada yapabilirsin. Şimdi kalk çalışmaya başla bence :)
  12. Z

Sıfırdan başlayıp 30net mat yapmış biri olarak tavsiyelerim; 1-Çarpım tablosunu ezberle 2-Dört işlemi öğren 3-Mat temel işlemleri öğren (ben antrenmanlar matemetik 1-2 bitirmiştim ) 4-Çözümlü sorular çöz 5-Tekrar defterin olsun, ilk defa gördüğün çözümleri yaz haftada 1 tekrar et 6-Çözemedeğin...
  13. Z

Donanim Arşivi F/P Gençer Gaming sistemim geldi

Hayırlı olsun kardeşim darısı bizim başımıza :) Resimde gördüğüm Perfan-120-H soğutucudan memnun musun ?
  14. Z

Hergün hangi saatlerde ürünleri korgoluyorsunuz ? O saatlerde siteyi kontrol edeyim :D çıldırdım da
  15. Z

DA C SİSTEM EKRAN KARTI ARIZASI

amd ekran kartlarının yeni driver'ında bir problem yaşanıyormuş, güncellediniz mi driver'i ?
  16. Z

Ürünü saat kaçta aldın ve ana kart için fiyat farkı ödedin mi ?
  17. Z

@GENCERGAMİNG bize en geç şu tarihe kadar bütün sistemlerinizin tamamını korgolayacağız diye bilir misiniz?
  18. Z

İlk defa sistem alıyorum ve yaşanan olaya bak ya
  19. Z

Ben fiyat farkı ödemedim, yarın normal anakartlar gelecekmiş, bakalım kaç güne çıkarırlar. Abdullahın dediğine göre %15 kalmıştı. Bir çok arkadaşlar fiyat farkı ödedi ve onların sistemleride kargolandı. Şuan %10 falan kalmıştır heralde onuda bu hafta toplayıp gönderin artık. @GENCERGAMİNG
  20. Z

ürünü kargolanan arkadaşlar adınıza sevindim, darısı kalan arkadaşlara.
Geri