Arama sonuçları: *

• Users: zpredd4
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

RGB kasamın rgb tuşu aktif değil yoksa reset tuşuna mı bağlandı

Selamlar 2 ay önce 2. El bi masaüstü bilgisayar aldım kasası ise gametech Zeus kasanın RGB tuşu çalışmıyor ama çalışmıyor derken içeri girmiyor bağlı değil sizce reset tuşuna mı bağlandı? Reset tuşuna basıp denesem sorun olur mu
  2. Z

Huawei p8 lite Rom önerisi

knka bende de mate 10 lite var nasıl rom atıyorsun dc versem beraber çözebilir miyiz
  3. Z

Rom atmama yardım eder misiniz huawei

selamlar elimde huaweinin mate 10 lite cihazı var ve emui sürümü 8 ve bu sürüm yeni emojileri vs desteklemiyor ben de bunu emui 11 e veya 12 ye yükseltmek istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum elimde pc de var bans yardımcı olur musunuz
  4. Z

Çözüldü✓ Telefona rom atmayı bilmiyorum yardım eder misiniz (huawei)

selamlar elimde huaweinin mate 10 lite cihazı var ve emui sürümü 8 ve bu sürüm yeni emojileri vs desteklemiyor ben de bunu emui 11 e veya 12 ye yükseltmek istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum elimde pc de var bans yardımcı olur musunuz
  5. Z

Ryzen 3 3200g rx 570li sistem kasma sorunu

kanka ayarlara giriyorsun görüntü ayarlarına gir görüntü ayarlarına görürsün zaten vsync i oyunu da low ayarlarda oynamayı unutma
  6. Z

Ryzen 3 3200g rx 570li sistem kasma sorunu

kanka günaydın öncelikle şunu söylemek istiyorum senin sistemin bir altına sahibim bende de r3 2200g var eğer monitörün çok iyi değilse bilgisayar kasmıyor monitörünle alakalı ben de aynı sorunu yaşıyorum yani o gördüğün kasma değil eğer valorant ın ayarlarından v sync i açıp her şeyi kaparsan o...
  7. Z

Biosta değişiklikleri reddetmek yerine bios ayarlarını sıfırladım

Öncelikle merhaba bilgisayarımın bios ayarlarına bakarken yanlışlıkla bilmediğim ayarları açmışım bende biostan çıkarken discard changes(değişiklikleri reddet) e basacağıma yanlışlıkla bios defaults restore (bios varsayılanları geri yükleme) tuşuna bastım işlemcim 3.5 ghz den 3.7 ghz olmuş...
  8. Z

Bilgisayarım FiveM oynatır mı (Bazı siteler gta 5 de low ayar 60 fps gösteriyor)

16 yaparsam tahmini kaç fps görür?
  9. Z

Bilgisayarım FiveM oynatır mı (Bazı siteler gta 5 de low ayar 60 fps gösteriyor)

Öncelikle selamlar uzun bir süredir mta oynuyorum ve fivem geçmeye karar verdim ve bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum bana yardım eder misiniz? Ryzen 3 2200g 3,5 ghz ama ben 3,7 ghz kullanıyorum 8 gb Corsair 2500 mHz olması lazım (tek) Vega 8 graphics Msi b350M PRO-VDH anakart 250GB James...
Geri