Arama sonuçları: *

• Users: ugrcngny
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

🔥İndirim Anker SoundCore 2 Bluetooth Hoparlör 959TL

Cihaz çok sağlam hissettiriyor. Eldeki hissiyatı çok kaliteli, tok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  2. U

❌İndirim Bitti! Lenovo Yoga TAB 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem - 16800 TL

Benim cihaz da geldi. Avrupa’da kutu içeriğinde klavye ve adaptör de olurken Türkiye’de sadece kalem çıkması kötü maalesef..
  3. U

🔥İndirim Sharge Powerbanklerde %20 İndirim!

Xiaomi en azından 10W ile falan şarj etseydi. Çok şık çünkü, iPhone ile kesinlikle bir bütün oluyor.
  4. U

https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-ultrathin-magnetic-power-bank-5000-15w/buy/?gid=4223724364 Glacier Silver modeli stokta var.
  5. U

iPhone Air için fazla kalın olur bence bu, Xioami daha ince ve şık. Tek sorun Xiaomi çok daha yavaş şarj ediyor. Sharge 15W Xiaomi 5W
  6. U

❌İndirim Bitti! Lenovo Yoga TAB 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem - 16800 TL

Geçen sefer alamamıştım, bir haftadır epey'de fiyat takip ediyordum, bugün konudan bağımsız olarak n11'de stok görünce satın aldım. Satıcı Teknosa, bakalım ürün gelecek mi.
  7. U

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

Ben de daha önceden Türk Telekom 100 Mbps fiber kullanıyordum, başka bir eve geçince orada altyapı olmadığından dolayı hızım 40 Mbps’e kadar düştü, ADSL kullandım kısacası, ilk internet resmen. Bir de eski evde taahhütü yeni yenilemiştim. Şansızlık oldu benim için, 10 ay kadar 40 Mbps internet...
  8. U

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

Türk Telekom sözleşmem 15 gün sonra bitiyor. Birkaç gündür fiyatlara bakıyordum Kablonet ile Superonline arasında kalmıştım. Kablonet’in 24 ay taahhüt imkanından dolayı Kablonet’e daha yakındım ama gönlüm Superonline’dan yanaydı. 100 Mbps iki firmada da 750 TL’ydi. Superonline 100 Mbps fiyatına...
  9. U

🔥İndirim 🔥Belkin BoostCharge Pro 3in1 Kablosuz Hızlı Şarj Aleti - 3.169 TL 🔥SON 1 YILIN EN DÜŞÜĞÜ

iPhone 16 serisi 22 W’a kadar, iPhone 17 serisi 25 W’a kadar MagSafe kablosuz şarjı destekliyor.
  10. U

🔥İndirim 🔥Belkin BoostCharge Pro 3in1 Kablosuz Hızlı Şarj Aleti - 3.169 TL 🔥SON 1 YILIN EN DÜŞÜĞÜ

Güzel cihaz, fiyatı da gayet iyi. AirPods ve Apple Watch cihazlarını düşük hızlarda şarj etmeniz daha sağlıklı, o yüzden 5W gayet iyi bir değer bence. Zaten bu cihazların kutularında da yazıyor 2,5-5W arası şarj edilmesi gerektiği. Bunun dışında ben şu ürünleri de tavsiye ederim; Belkin...
  11. U

❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

Tam alacaktım stok bitmiş. Stok gelirse haber verir misiniz?
  12. U

❌İndirim Bitti! 7GO Araç Süpürgesi 🔥 629₺

Çanta ve numaratör de dahildi bu fiyata. Birçok kişiye çanta ve numaratörsüz göndermişler. Şimdi baktım da üründen çıkarmışlar onları. 1 haftadır takip ediyordum bu ürünü. Çanta ve numaratör yok alacak olanların bilgisi olsun.
  13. U

❌İndirim Bitti! 🔥(31 Mart) Acefast 60W USB-C + USB-A 2 Port Hızlı Araç Şarj Aleti 320 TL 🔥

Fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Şu anda aracım yok ama yine de bir tane aldım. Teşekkürler.
  14. U

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

70 küsür sayfa ne yazdınız arkadaş.
  15. U

🔥İndirim Mavi Markalı Ürünlerde 2. 1 tl

500 TL'lik hangi ürün 1000 TL. olmuş gösterir misiniz? Yorum yapmak için yorum yapmayın Allah aşkına. Mavi'nin kendi sitesinden fiyatları kontrol edebilirsiniz.
  16. U

🔥İndirim Anker 322 PowerLine type C Örgülü Kablo 3ft/0.9m 60W - Beyaz 189 TL

1,5 sene önce 175 TL'ye almıştım. Kaliteli kablo.
  17. U

❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

Daha önce iki kere kulaklık iade etmiştim. Bir şansınızı deneyin bence.
  18. U

🔥İndirim Amazon 1000₺ indirim 10 Bin Üzeri(3 Mart)

AirPods Pro 3 aldım. 400 TL’de bonus verdi. Çok iyi fiyata geldi. Teşekkürler.
Geri