Arama sonuçları: *

• Users: Potemkin02
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Çözüldü✓ DP Kablosu önerir misiniz?

Yerinizde olsam Ugreen almak yerine %20 daha para koyup Paugge 1.4 ya da Kabeldirekt alırdım.
  2. P

Kabeldirekt Markası Nasıldır ?

Bu tırnak olayı için Amazon'da Kabeldirekt alan bir kullanıcı kablonun mandal mekanizmasının bozulduğunu ve kabloyu ekran kartından çıkaramadığını söylemişti. Bu tırnak olayı Paugge'de de var diye biliyorum. İkisi arasındaki farklara gelecek olursak; VESA: Paugge VESA sertifikalı...
  3. P

Bu fiyat doğru mu ?

Uzun uğraşlarım sonucunda paramı tam 26 gün sonra iade ettiler. Bu sürede hep iademi yaptıklarını söylediler ama dekont işlem numarasını ya da dekontun doğrudan kendisini istediğimde bir türlü göndermediler çünkü para iadesini yapmamışlardı ve oyalıyorlardı. En son göndereceğiz dekontu dediler...
  4. P

Bu fiyat doğru mu ?

Aynen sonradan değiştirdiler, dolandırıcı firma. hpstore 15 gündür telefonunu açmadı, biraz önce Tungsten teknolojiyi aradım ve nihayet görüştüm ama görüşmez olaydım, hayatımda böyle dolandırıcı firma görmedim. Sipariş numaramı sordular, söyledim, böyle bir sipariş yok dediler önce, kendilerine...
  5. P

www.hpstore.com.tr Güvenilir Bir Site Mi?

Kesinlikle güvenilmezdir uzak durun! hpstore.com.tr (Tungsten teknoloji) 'den 1 Şubat tarihinde firmayı neredeyse yarı fiyata yani uygun fiyata satışa koyduğu bir ürün için (Hyperx Cloud ıı Wireless kulaklık) aradım. Firma bahsini ettiğim ürün sayfasında kablosuz kulaklık resimlerini koyup ürün...
  6. P

Bu fiyat doğru mu ?

Yalan. Ben bu ürünü sipariş verdim ve siparişi verdikten sonra ürünün kablolu olduğunu vb. söylediler. Oysa siparişi vermeden önce müşteri hizmetlerini aradım ve kablolu olup olmadığını ısrarla sordum, kablosuz dediler. 1 Şubat'ta siparişi verdim ve bugün 15 Şubat hala para iadesi yapmadılar...
Geri