Arama sonuçları: *

• Users: MMTKR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Nothing Phone 3 16/512GB 39.799 TL

HB 45W Şraz Cihazı hediye ediyorlar bende takip ediyorum fiyat aynı bilmiyorum diğer satın alma kanalarında hediye ediyorlar mı ?
  2. M

🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

Proton Vpn yada Mullvad bu ikisi dışında kullanmam. Tavsiyede etmem
  3. M

Sizce Temu'da güzel bir indirim olacak mı?

Şu sıfır tl ürün hediyesi mevzusu ne bir diyor kazanma şansı yakalyın 600tl ürün ekle 0tl üeünlerden biri al diyor ama 0tl dediği ürün gm 30 era bu nasıl oluyor oradaki dolandırıcılığı çözemedim bilginiz var mı
  4. M

🔥İndirim NOTHING PHONE 1 9999TL

alışverişe teşvik ediyorlar bunu aldın 250tl indirimle neden kulaklık almayasın? :D
  5. M

Papara dün gece patladı

kampanyadan haberim yoktu olsaydı kesin alırdım :)
  6. M

Öneri Teclast Tablet - Harika Kutu İçeriği

neden tr gelen modeller giriş seviyesi adam akılı olanları getirmiyorlar bu iş için çok iş görmez sanki
  7. M

Telefonda tarayıcıda video oynatıcıların reklamlarından kurtulmak mümkün mü?

firefox + ublock en temiz seçenek ublcok'ta ekstra filitreleri etkinleştirmeyi unutma.(apple eklenti desteği var mı bilmiyorum)
  8. M

🔥İndirim Xiaomi Pad Mini + Kalem 18.999 TL

Telefon olarak kullanılsa buna geçmek mantıklı olurdu
  9. M

🔥İndirim Lexar H31 7 in 1 Usb-C Çoklayıcı 1000 TL

HB AYNI ÜRÜN ben atacaktım Vodafone premum alırsanız 250 tl denk geliyor birde 100tl istanbul karta aktarıyorum s port yanında bedava kalıyor haftalık 10 gb cabası 500tl üzerinde ekstra 10gb net daha veriyor ayrı yeten vodafone frezonluysan 350tl üzerinde 150 tl karta geri yatırıyor çok ucuza...
  10. M

İnfinix telefon alınır mı?

bende infinix kullanıyorum gayet memnunum yurt içi bakıyorsan yenilenmiş telefonlarda bakabilirsin yada sim kart destekli armaya erişim olması lazım iyi araştırmanın öneririm bir tablet de alabilirsin.
  11. M

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

1001 tl bunu ladım 1250 tl cashback aldım geriye kaldı iyzicao dan parayı çekmek bir tane mesajda çok net anlatılmıştı onu bulamıyorum
  12. M

Modding CS2 İÇİN EN İYİ "OS" SİZCE HANGİSİ

ReviOS atlas os benzeri ama deneyimlerim Revi daha stabil
  13. M

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

Kaç ay bu bedava
  14. M

Epic Game oyunu %100 bitirirsek ne olur?

%100 Bitirmiş olursun oyunu :blobdance:🤣
  15. M

Hummel Oslo Spor Ayakkabı 649₺

1 numar abüyügünü alın galaxy2 için hafif sağ ayağımı vuruyor dikaty edin alırken
  16. M

Yardım Mitsubishi Lancer 2004-2009 a kadar modeller alınır mı

4 milyon para adam dolandırıyorlar imdat
  17. M

Yardım Turkcell Taahhütün 30 Günü Kaldı Yardım

vodafone geç yada netgsm iyi gibi
Geri