Arama sonuçları: *

• Users: Paraqdoks
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Paraqdoks

1,5K kulak içi kulaklık önerisi

Dostlarım selamlar, 1,5kya kulak içi kulaklık önerir misiniz sadece şarkı falan dinlemek için kullanacağım
  2. Paraqdoks

Ekran kartının fanları duruyor

Merhaba dostlar bilgisayari calistirinca ekran karti 1-2 saniye calisiyor, ardindan fanlar direkt duruyor ekrana goruntu gelmiyor. ekran karti mi arizalidir yoksa kablo falan mi yerine tam oturmamistir. simdiden tesekkurler
  3. Paraqdoks

6500 TL tablet önerisi

Arkadaşlar merhaba bir tablet bakıyorum 6500 tl bütçem var çok oyun oynamıyorum ders vs çalışıyorum video izliyorum fakat kasamayacak donmayacak bir şey bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim bir de üç adet tablet buldum hangisini almak mantıklı olur veya bunları almak mantıklı olur mu: Casper...
  4. Paraqdoks

10-15k sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba 10-15k arası bir sistem almak istiyorum hazır veya toplama fark etmez yardımcı olabilir misiniz?
  5. Paraqdoks

8000 TL direksiyon seti önerisi

Bende onu düşünmüştüm emin olmak için sorayım dedim teşekkürler
  6. Paraqdoks

8000 TL direksiyon seti önerisi

Merhabalar direksiyon seti almak istiyorum. 8000 TL kadar bi bütçem var. Öneriniz var mı?
  7. Paraqdoks

Çözüldü✓ PC oynarken bir anda fan sesleri yükseliyor ve pc kapanıyor

Sanırım öyleydi. Yardımınız için çok teşekkürler.
  8. Paraqdoks

Tamamdır şimdi takıyorum 1680189385 Sorunum çözüldü yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
  9. Paraqdoks

Ya sorun aslında şöyle; pcde bir oyun oynarken veya furmark testi yaparken bacağımı fotoğraftaki yere hafifçe vurunca bahsettiğim olay oluyor. Bunu söylediğimde diğer arkadaş bana ön bağlantı kablolarını çıkarıp furmark testi yapmamı söyledi. Furmark tesyi yaparken de bacağımı aynı şekilde...
  10. Paraqdoks

Maksimum yükte 65 derece oluyor 1680186832 Ön bağlantı kabloları takılı değil iken bacağımı vurunca hiç bir sey olmuyor. Şimdi ne yapmalıyım? 1680186846 Ön bağlantı kabloları takılı değil iken bacağımı vurunca hiç bir sey olmuyor. Şimdi ne yapmalıyım?
  11. Paraqdoks

Tamamdır olursa yapacağım teşekkürler. Isılar 65 dereceyi geçmiyor gpu ve cpu için
  12. Paraqdoks

Tamamdır çalıştırdım şimdi furmark testi yapacağım komik geliyor ama biraz bekleyip bacağımı kasaya vuracağım
  13. Paraqdoks

Ekran kartım Gigabyte RTX 3060 Bahsettiğiniz f panel nedir tam olarak anakartda bulamadım. Varsa internette fotoğrafı vs paylaşırsanız sevinirim 1680185312 F paneli buldum az önce şimdi yapacağım bahsettiğiniz işlemi 1680185698 Çalıştıramadım
  14. Paraqdoks

Ön bağlantı kabloları takılı değil iken pc yi nasıl çalıştıracağım?
  15. Paraqdoks

Dostum merhaba furmark testinde pc kapanınca bir şeyden şüphelenmiştim. Pc nin kapandığı an bacağım pcnin tam yanına çarpmıştı. Bana mantıksız gelmişti ama belki bi ihtimal bu sebepten olabileceğini düşündüm ve tekrar furmark testine soktum. Bir süre geçtikten sonra bilerek kasanın o bölgesine...
  16. Paraqdoks

Gerçekten yardımcı oldunuz desteğiniz için çok teşekkürler
  17. Paraqdoks

Isılar maksimum 65 derece oluyor Dediğiniz testi yapacağım teşekkürler 1680118715 İşlemcim: AMD Ryzen 5 5600 Dediğiniz testleri yapacağım çok teşekkür ederim testlerden sonra geri dönerim yine. 1680118881 Furmark testi başlamıştım konuyu açtığım zaman şimdi sizin dediğiniz işlemleri yapmak...
  18. Paraqdoks

Çok teşekkürler. Yani sorun ekran kartından ve böyle devam ederse teknik servis ile iletişime geçeyim değil mi?
  19. Paraqdoks

Bende öyle düşündüm fakat sıcaklıklar normal duruyor ve sistemi toplayalı yaklaşık 1 ay oldu. Başka bir sebebi olabilir mi sizce? 1680116718 Devam ederse deneyeceğim teşekkürler
  20. Paraqdoks

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar oynarken bir anda kasada fan sesleri aşırı derecede yükseliyor. Ardından monitöre gelen sinyal gidiyor ve monitörde kendini kapatıyor fakat kasa açık kalmaya devam ediyor. Kasayı tuşundan resetlemediğim sürece böyle kalıyor. Neden olduğu hakkında fikriniz var mı?
Geri