Arama sonuçları: *

• Users: VagooX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. VagooX

GTX 750 Ti hdmi 1.4 desteklermi?

Benim gtx 750 ti 2gb dual fan ekran kartım var 144 hz desteklermi?
  2. VagooX

MacOs Catalinayı Windowsdan USB nasıl yaza bilirim?

Selamlar. Ben MacOs Catalina Kurmak istiyorum lakin problem dogru raw dosyasini bulamadigim osxinfodan indirdim oc efi problemi var acilmiyor
  3. VagooX

Torrent Oyun guvenilirmi?

Selam ben 2site arasinda kaldim sizce hangisi guvenilir? steamunlocked.net torrentoyunindir.com
  4. VagooX

GAMELOOP KASMA SORUNU

benim sistem i3-3240 3.40ghz 12gb ram ddr3 gtx 750 ti GAMELOOPDA PUBG MOBILE asiri kasiyor yardim edermisiniz
  5. VagooX

EPIC GAMES FREE DISCORD NITRO

diger discord ustunluklerini elde ediyorsunuz. animasyonlu arka plan+avatar kisisel etiket ekran yansitlamalarda limit yok siz yinede discord nitro ozelliklerine baka bilirsiniz 1685869865 tesekkur ederim
  6. VagooX

mumkun degil yeniden baslatin discord nitronuz aktiflesmisdir.abonelikden kontrol ede bilirsiniz
  7. VagooX

bendede kart bilgileri istendi direk iade ediyorlar parayi
  8. VagooX

sitesinden yapa bilirsiniz 1685869057 indirmenize gerek yok arama motoruna discord nitro yazib 0 ucretle alin epostaniza gelecekdir
  9. VagooX

siparisiniz epic gamese bagli olan epostaniza gelicek ordan aktif edeceksiniz. 0.99 dolar test icin para aliyor direk iade ediyor kartiniza yani sikinti yok 1685869000 epostaniza gelicekdir
  10. VagooX

Hicbir ucret odemeden discord nitro almak cok kolay sadece epic games hesabiniza girin arama motoruna discord nitro yazin beles alin))
  11. VagooX

Gameloop pubg mobile

Selam. benim sistemim i3-3240 3.4GHZ 12GB ram ddr3 GTX 750 ti 60 Hz monitör ana kartım h61 model GAMELOOP PUBGM da kaç fps alırım? ve sistemime uyğun en iyi performans ayarları bilen varmı?
  12. VagooX

ASUS RTX 3060 OC 12GB

Salam beyler.Ben 240hz Dell firma monitora sahibimiz. Şuanki ekran kartın gtx1050ti Asus Dual Rtx 3060 oc 12gb almaq istiyirəm lakin benim monitorum dp 1.2 destekliyor,ekran kartı dp 1.4 destekliyor eğer ben ekran kartına 1.2 takarsam sorun olurmu?
  13. VagooX

Yardım HyperX Cloud 2 kulaklığın sesini yükseltince cızırtı sesi gelmesi

kablolara dikkat edin ondanda ola bilir urun kalitesizde ola bilir
  14. VagooX

GAMELOOP KASMA SORUNU

:D
  15. VagooX

GAMELOOP KASMA SORUNU

aynen 20-25 AZN yani 200-250tl civarinda sata bilirim soket fanida var zaten evde onuda veririm uzerinde iyi olur
  16. VagooX

GAMELOOP KASMA SORUNU

i5 3470 islemciye gecersem bi performans irellemesi olurmu ? 1679247970 o dogru
  17. VagooX

GAMELOOP KASMA SORUNU

eski ekran kartim GT 530 du onda normal 50-60 fps aliyordum zaten zayif ekran kartiydi bu gtx 750 ti gectim cokta fark olmadi son guncellemeden sonra acayip kasiyor
  18. VagooX

Logitech g305 vs Razer deathadder v2

viper mini cokta iyi degil normalde viperin kendisi iyi
  19. VagooX

GAMELOOP KASMA SORUNU

duzgunlestirme 4x grafik akici 60fps secili suan kullanilan ram ise bu kadar
Geri