Arama sonuçları: *

• Users: KazutoS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

3500 TL Monitör Önerisi

Teşekkürler hocam <3
  2. K

3500 TL Monitör Önerisi

2. olan hocam Asus TUF Gaming VG249Q1R
  3. K

3500 TL Monitör Önerisi

Hayırdır hocam ? ne bu atarınız ? çocuksunuz galiba .d Ayrıca öneri için teşekkürler 2. monitörü alacağım. Umarım üslup öğrenir ve biraz sakinleşmeyi denersiniz. :)
  4. K

3500 TL Monitör Önerisi

Nerde hocam 3700 e ips ler önerin alalım o zaman ? ayrıca önermiyorum hangisi alınabilir diye soruyorum ?
  5. K

3500 TL Monitör Önerisi

Renk değil hocam bana 165hz farkını versin yeterli. Şuan bile 60hz kullanıyorum ne kadar iyi olabilir ki :D
  6. K

3500 TL Monitör Önerisi

3000TL civarında ne almak mantıklı peki ? Bu monitör de MPRT değeri emaresi göremedim tam olarak Asus VG248QG
  7. K

3500 TL Monitör Önerisi

Oyun ve yazılım için kullanıyorum ancak VA da alsam akıcılıkta çok bir etkisi olacak mı emin değilim. Şuan trink olarak Asus TUF Gaming VG247Q1A alabiliyorum. Eğer ki bu bile işimi görürse alayım.
  8. K

3500 TL Monitör Önerisi

Neden alınmaz ? TN panel normal de iyi bir panel değil mi ? Hatta bir zamanlar IPS panel ile karşılaştırılmıyor muydu? VA panel alınmaz, TN panel alınmaz illa ki IPS mi olmak zorunda. Milletin bütçesi belli monitörlerin fiyatları belli.
  9. K

3500 TL Monitör Önerisi

Algıdan ziyade hoşuma gitmiyor ayrıca fiyatı fazla
  10. K

3500 TL Monitör Önerisi

Lenovo almayı düşünmüyorum hocam ya
  11. K

3500 TL Monitör Önerisi

Onu bende almak istiyorum ghosting var mı peki ?
  12. K

3500 TL Monitör Önerisi

Merhaba, öncelikle şu konu da içimi dökmek istiyorum. Çoğu kişiye şu monitör alınır mı diye soruyorum yok alınmaz deyip daha yüksek fiyatta bir şey öneriyorlar ve önerdikleri de hem bütçemi aşıyor hem de beğenmiyorum 144Hz öneriyorlar. Aklımda 2-3 tane monitör var ve kime sorduysam "ghosting...
Geri